Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
36 YILLIK BİRLİKTELİK SONA ERDİ
36 YILLIK BİRLİKTELİK SONA ERDİ
Akademisyen Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ile eski TFF Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan boşandı. 36 yıllık evliliklerine nokta koyan çiftin şiddetli geçimsizlik yüzünden yollarını ayırdıkları öğrenildi.
29 Mayıs 2023, 20:22
 
Akademisyen Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan ile eski TFF Genel Sekreteri Lütfi Arıboğan boşandı. 36 yıllık evliliklerine nokta koyan çiftin şiddetli geçimsizlik yüzünden yollarını ayırdıkları öğrenildi. Uzun yıllardır sürdürdükleri beraberliklerine nokta koyan çiftin Sena ve Ahmet isimli iki çocukları bulunuyor. Çiftin kızları Sena Arıboğan geçtiğimiz yıl evlenmişti. 
Çiftin bir süre önce ayrılık kararı aldıkları ve bu kararın ardından Lütfi Arıboğan’ın evi terk ettiği öğrenildi. Çiftin  geçen hafta tek celsede boşandıkları belirtildi.
 
                image
         MİT ESKİ DAİRE BAŞKANI KAYNAK'IN KIZI
Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, MİT eski daire başkanı istihbaratçı Mahir Kaynak’ın kızı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü bitirdi. Yüksek lisans ve doktorasının ardından İskoçya’da bulunan St. Andrews Üniversitesi’nde Uluslararası Güvenlik Okulu’nu tamamladı. İstanbul Üniversitesi ile başlayan akademik kariyerini İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi’nde devam etti.Halen akademik çalışmalarına Üsküdar Üniversitesi’nde sürdürüyor. 'Küresel Sorunlar Platformu' danışma kurulu üyesi olarak görev yapan Arıboğan’ın sekiz kitabı ve çok sayıda makalesi bulunuyor.
               image
A Milli Basketbol takımı formasını en çok giyen isim olan Lütfi Arıboğan ise spor dünyasının önemli isimlerinden biri. 2005 yılında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Levent Bıçakçı tarafından TFF Genel Sekreterliği'ne getirildi. Sonraki TFF başkanları Haluk Ulusoy, Hasan Doğan, Mahmut Özgener ve Mehmet Ali Aydınlar dönemlerinde, Ocak 2012'ye kadar değişik görevler aldı. Galatarasaray Sportif A..Ş. Genel Müdürlüğü görevini de sürdüren Arıboğan 2014 yılında bu görevinden ayrıldı. Bilgi Üniversitesi mütevelli heyeti başkanlığı da yaptı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR