Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BAKAN ÇAVUŞOĞLU ABD'YE GİDİYOR
BAKAN ÇAVUŞOĞLU ABD'YE GİDİYOR
Washington DC merkezli düşünce kuruluşu Turkish Heritage Organization (THO), 21 Mart’ta düzenleyeceği panelde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ağırlayacak.
19 Mart 2017, 14:16
 
Bakan Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-ABD stratejik ortaklığını Washington’da değerlendirecek
 
Turkish Heritage Organization tarafından Washington DC’de düzenlenen panele konuşmacı olarak katılacak olan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-ABD stratejik ortaklığına ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. 
 
Washington DC merkezli düşünce kuruluşu Turkish Heritage Organization (THO), 21 Mart’ta düzenleyeceği panelde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ağırlayacak. Çavuşoğlu’nun Türkiye-ABD stratejik ortaklığı ve ortaklığın geleceği hakkında değerlendirmelerde bulunacağı panelin moderatörlüğünü, Atlantik Konseyi uzmanlarından Dr. Brenda Shaffer üstlenecek.
 
Türkiye’nin uluslararası alanda daha etkin bir rol üstlenmesi hedefiyle ABD’de yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyleyen THO Başkanı Ali Çınar, “Sayın Çavuşoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı, 200’ü aşkın gazeteci ve uzmanın takip edeceği etkinliğimize ABD basını ve kamuoyundan büyük ilgi var.
 
Trump döneminde yeni Türk-Amerikan ilişkileri, Avrupa’da Türkiye’ye uygulanan çifte standart ve terörle mücadele konuları gündemdeyken, sayın bakanın etkinliğimize katılması son derece önemli bir zaman dilimine denk geliyor.
 
Türkiye’nin ABD kamuoyunda karalamalara maruz kalmaması ve bilgi kirliliğinin önlenebilmesi için, THO olarak Türk-Amerikan ilişkilerine katkı sağlayacak çalışma ve etkinliklere kesintisiz devam edeceğiz” dedi.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR