Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FEYZİOĞLU O HABERİ ONAYLAMADI
FEYZİOĞLU O HABERİ ONAYLAMADI
MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener'in merkez sağda yeni parti için düğmeye bastığı ve TBB Başkanı Feyzioğlu yazılı bir açıklama yaptı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı olarak görevim, her siyasi görüşten üstündür.
29 Haziran 2017, 12:20

 

MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener'in merkez sağda yeni parti için düğmeye bastığı ve TBB Başkanı Feyzioğlu ile anlaştığı yönündeki haber üzerine Feyzioğlu yazılı bir açıklama yaptı.

Feyzioğlu "Türkiye Barolar Birliği Başkanı olarak görevim, her siyasi görüşten vatandaşlarımızın ortak talebi olan hukukun üstünlüğünün sağlanması mücadelesine, siyasi particilik yapmaksızın ve herkesi kucaklayarak devam etmektir"

“Siyasi partiler, demokrasinin vazgeçilmezidir. Ancak hukuk kurumlarının tarafsızlıklarını ve bağımsızlıklarını koruması da demokrasi açısından yaşamsal önemdedir.  Bu düşünceyle; hiçbir siyasi partinin içindeki rekabetle ilgim olmadığı gibi, yeni bir siyasi partinin oluşumuna dair hiçbir çalışmaya da dahil değilim,diyerek bir parti çalışması içerisinde olmadığını söyledi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR