Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MAN ADASI BELGELERİ GERÇEK ÇIKTI
MAN ADASI BELGELERİ GERÇEK ÇIKTI
Ankara Cumhuriyet Savcılığı bu konuda, belgelerin gerçek olduğunu tespit etti. Halk Bankası'na sordu, Halk Bankası da ‘evet bunlar gerçektir' dedi.
11 Şubat 2018, 21:42
 
Bülent Tezcan, CHP'nin 36. Olağan Kurultay'ın ardından gerçekleştirdiği ilk Parti Meclisi (PM) toplantısı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
ERDOĞAN'A MAN SORUSU: Ankara Cumhuriyet Savcılığı bu konuda, belgelerin gerçek olduğunu tespit etti. Halk Bankası'na sordu, Halk Bankası da ‘evet bunlar gerçektir' dedi.
 
Verdiğimiz dekontların gerçek olduğu savcılık kararıyla tespit edildi. Şimdi soruyorum Erdoğan'a, hani sahteydi? Erdoğan'dan cevap bekliyorum, hangi şirketi sattınız, akrabalarınız, yakınlarınız… 1 paundluk yani 5 TL'lik Bellway şirketine 15 milyon dolarlık, yani 60 milyon TL'lik hangi şirketi sattı, o şirketin varlığı neydi, bilançosu ne, ne kadar vergi ödedi?
 
KİM FETÖ İSE GEREĞİ YAPILSIN: Kim FETÖ'cü ise yargılansın ve gereği yapılsın ancak eski İstanbul Valisi ve eski İstanbul Emniyet Müdürü'nü oraya tayin edenler, onları bürokrasi içinde yükseltenler de hesap vermek zorunda. Onların yargılanacağı günü de bekliyoruz.
 
MAN ADASI BELGELERİ NEDİR ?

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR