Güzel ülkemiz için yazıyoruz - ABDULLAH GÜL OLABİLİR Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/siyaset-haberleri/32142/abdullah-gul-olabilir

 

ABDULLAH GÜL OLABİLİR
ABDULLAH GÜL OLABİLİR
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığı seçimleri için kendi adaylarını çıkaracaklarını, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de adaylık için ihtimallerden birisi olduğunu söyledi.
20 Şubat 2018, 11:43
 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, cumhurbaşkanlığı seçimleri için kendi adaylarını çıkaracaklarını, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün de adaylık için ihtimallerden birisi olduğunu söyledi.
 
Reuters’in haberine göre, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu “kendi cumhurbaşkanlığı adayımızı çıkaracağız. çıkaracağımız adayın toplumun bütün kesimlerinden oy alması icap eder” diye konuştu.
 
“GÜL, İHTİMALLERDEN BİRİSİ”
Karamollaoğlu, Abdullah Gül’ün olası adaylığına ilişkin bir soruya da “Bu süreç içerisinde Abdullah Gül ile birkaç kez görüştük. Ama somut şekilde Gül’ü aday gösterme iddiamız olmadı. Olabilir mi? İhtimallerden birisidir. Aday kim olursa olsun bizim tabanımız ve kamuoyunun bu kişiyi tasvip etmesi icap eder.” diye yanıt verdi.
 
“NEDEN OLMASIN?”
AKP ile MHP arasında ayrıntıları netleşen ‘Cumhur’ ittifakına katılıp katılmayacakları ile ilgili olarak ise Karamollaoğlu, “Görüşmemizde en son kalkışımızda Erdoğan bana MHP ile böyle bir ittifak yaptıklarını, bununla ilgili bizimle de bir temasın faydalı olabileceğini söyledi. Biz de ‘Neden olmasın?’ dedik. Dirsek teması olur. Ama bir ittifak noktasında değil.” ifadelerini kullandı