Güzel ülkemiz için yazıyoruz - AK PARTİ SAADET'İ YAKIN MARKAJA ALDI Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/siyaset-haberleri/32187/ak-parti-saadeti-yakin-markaja-aldi

 

AK PARTİ SAADET'İ YAKIN MARKAJA ALDI
AK PARTİ SAADET'İ YAKIN MARKAJA ALDI
Recep Akdağ ;Partiler farklı farklı olabilir ama birbirine yakın düşünceleri olan, özellikle belli konularda mutabık kalmış partilerin ittifak yapması, milli iradenin Meclis'e yansımasını daha da güçlendirecektir.
24 Şubat 2018, 12:25
 
Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, AK Parti ile MHP arasında yapılacak olan seçim ittifakına katılmak istemediğini açıklayan ve en son olarak ısrarlar karşısında "Biz yerimizde iyiyiz" açıklaması yapan Saadet Partisi hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Recep Akdağ, Erzurum Valiliği'nde gazetecilere AK Parti-MHP ittifakını değerlendirdi.  Akdağ'ın açıklaması şöyle:
"15 Temmuz, bunun önemini bize gösterdi. Afrin meselesine bakıyoruz, Zeytin Dalı Harekatı'nda bütün toplum bir araya gelebiliyor. Dolayısıyla evet, partiler farklı farklı olabilir ama birbirine yakın düşünceleri olan, özellikle belli konularda mutabık kalmış partilerin ittifak yapması, milli iradenin Meclis'e yansımasını daha da güçlendirecektir.
 
Bugün AK Parti ile MHP arasında gerçekleşen ittifaka diğer partilerin de bir şekilde katılması mümkün olabilir, Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu ifade ettiler. Aslında doğrusu biz hem BBP'den hem de Saadet Partisi'nden bu hususta ortak tavır bekliyoruz. Bunun şekli nasıl olur, bu, teknik bir meseledir, bunu zaten hukukçular çalışıyor, tartışıyor."