Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞİŞLİ BELEDİYESİNDE DEPREM
ŞİŞLİ BELEDİYESİNDE DEPREM
İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişleri, Şişli Belediyesi’nde yapılan denetlemelerin ardından CHP'li Başkan Hayri İnönü’nün iki yardımcısını görevden uzaklaştırdı
7 Mart 2018, 20:50
 
Şişli Belediyesinde bir süredir denetlemelerini sürdüren İçişleri Bakanlığına bağlı Mülkiye Başmüfettişleri, belediyedeki yolsuzluk iddiaları ile ilgili olarak Hayri İnönü’nün 2 yardımcısı görevden uzaklaştırdı.
 
İmardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nimet Toprak ile Ruhsat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Asım Kantoğlu, müfettişler tarafından görevden uzaklaştırıldı.
 
Şişli Belediyesi basın açıklaması yayınladı
 
Kamuoyunun dikkatine,
 
Son dönemlerde gerek başka belediyelerde gerekse de belediyemizde soruşturmaların yürütüldüğü kamuoyunun malumudur. İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan soruşturma kapsamında, 07.03.2018 tarihinde Şişli Belediyemizde görev yapan iki belediye başkan yardımcımız, soruşturmanın selameti açısından tedbir amaçlı olarak görevlerinden uzaklaştırılmışlardır.
 
Belediyemiz, kurumsallık, sürdürülebilirlik, şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerinden hiçbir koşulda taviz vermemektedir. Her ne şekilde olursa olsun ilgili yasa ve mevzuatlara aykırı yapılan iş ve işlemlere karşı başta başkanımız Sayın Hasan Hayri İnönü olmak üzere tüm arkadaşlarımız büyük bir hassasiyet ve kamusal sorumluluk içerisinde davranmaktadır.
 
Söz konusu soruşturmaların hukuk ilkelerine uygun olarak, adil bir şekilde tamamlanacağını ümit ediyor; soruşturma sonucunda arkadaşlarımızın aklanarak görevlerinin başına döneceklerine inanıyoruz.
 
Saygılarımızla
Şişli Belediye Başkanlığı

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR