Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AHMET ÜMİT'DEN ALPER TAŞ'A TAM DESTEK
AHMET ÜMİT'DEN ALPER TAŞ'A TAM DESTEK
'' Beyoğlu'nun En Güzel Abisi '' kitabı ile uzun süre gündem olan Ünlü yazar Ahmet Ümit’ten Alper Taş’a destek,‘’Beyoğlu’na yeniden renk gelecek’’
15 Mart 2019, 23:19
 
 
CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’a toplumun birçok kesimlerinden destek sürüyor.
 
Alper Taş’ın Beyoğlu adaylığının Beyoğlu için bir umut olduğunu ifade eden yazar Ahmet Ümit, “Beyoğlu’nda Alper Taş’ı destekleyelim, omuz verelim ve Beyoğlu’nu eski güzel günlerine geri döndürelim” dedi.
 
image
 
 
Yazar Ahmet Ümit’le Taxim Hill Otel’de bir araya gelen Alper Taş, Beyoğlu’nun değiştirilmeye çalışılan yapısı ve Beyoğlu’nun gerçek kimliği, yaklaşan yerel seçimler hakkında Ümit’in değerlendirmelerini aldı.
 
Alper Taş’la yaptığı görüşmenin ardından Ahmet Ümit, şu ifadeleri kullandı: “Beyoğlu tarihsel yapısı gereği, çok kültürlülüğü içeren, sanatın, hayatın, siyasetin bulunduğu, farklı kültürlerin bir arada yaşadığı bir bölge. Fakat ne yazık ki tek seslileşmeye doğru gidiyor. Alper Taş, kendi düşünceleri, renkli kişiliği, demokratik ve sosyalist yapısı gereğiyle bu renkliliği Beyoğlu’na yeniden getirebilecek, yeniden kazandırabilecek bir şahsiyettir. O nedenle Beyoğlu’nda Alper Taş’ı destekleyelim, omuz verelim ve Beyoğlu’nu eski güzel günlerine geri döndürelim.”
 
Ahmet Ümit’le görüşmesinde Beyoğlu’nun kıymeti üzerine konuşan Alper Taş, ‘’ Beyoğlu; Okmeydanı’ndan Haliç’e, Tophane’den Kasımpaşa’ya, 45 mahallesiyle hayatımızda çok önemli bir yere sahip. Boş arsalarında maç yaptığımız, çocukluğumuz, ilk sinemamız, ilk tiyatromuz, kültür hayatımız... Bir meydandan bir meydana uzayan İstiklal Caddesi’nde geçirdiğimiz gençliğimiz. Camileriyle, sinegoglarıyla kiliseleriyleortak kültürümüz, değerlerimiz’’ dedi. 
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR