Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAFTANCIOĞLU 24 SAAT OY ÇUVALI KORUYORUZ
KAFTANCIOĞLU 24 SAAT OY ÇUVALI KORUYORUZ
Sürecin tamamen hukuksuz başladığını ve sadece fark üzerinden değerlendirilmesini doğru bulmadığını söyleyen CHP il başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Sandıktan çıkan karar kendilerinin lehine çıkmadığı zaman bunu hukuksuz yollarla bu aşamaya getirmek anlaşılır bir durum değildir"
7 Nisan 2019, 10:11
 
İstanbul'un yaklaşık 39 ilçesinde, kiminde geçersiz oylar kiminde de oyların tümü yeniden sayılıyor.CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sayım sürecinin bir haftaya ulaştığı anlarda, Ekrem İmamoğlu  için oyların  başında nöbet tutan partili ve gönüllülere seslendi.
 
"Kıymetli arkadaşlar, hassas dönemden geçiyoruz, bugüne kadar bir çoğunuz İstanbul İl Yönetimi olarak bize ve adayımız Ekrem İmamoğlu'na inanarak düzenli destek verdiniz. Şu an içinden geçmekte olduğumuz süreçte ise tam anlamıyla psikolojik harp içerisindeyiz.
 
image
 
Çok net bir şekilde söyleyebilirim ki Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmiştir. 
 
Bu süreci çok iyi yönetmeliyiz. Karşı tarafın yaptıklarını yaymaktan çok, kendi yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı sosyal medyada yaymamız büyük önem arz etmektedir. Toplumu kin, nefret ve ayrılıkçı bir harekete sevk edecek her türlü paylaşımdan kaçınmalı ve tamamen toparlayıcı, akil ve birlikte hareket etmeliyiz. Çok paylaşım değil, nitelikli ve hedef odaklı paylaşımlar yapmak, bilhassa bu guruptan paylaştıklarımı yaymama destek olmanız hem süreci kısaltmamıza hem de bizleri hata yapmaya zorlayan yapıya hiçbir açık vermememize neden olacaktır.
 
             image
 
İstanbul'un 39 ilçesinde CHP İstanbul İl örgütü olarak 24 saat oy çuvallarını koruyoruz. Islak imzalı tutanakların tamamı elimizde.
 
Yapacak hiçbirşeyleri yok. O mazbatayı verecekler. Bizi hata yapmaya zorluyorlar, bizler sizlerin de destekleri ile o hataları hem yapmayacağız hem de yapılmasına mani olacağız. Şimdiden destek verecek herkese teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Canan Kaftancıoğlu"

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR