Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İZMİR TUNÇ SOYER'LE KUCAKLAŞTI
İZMİR TUNÇ SOYER'LE KUCAKLAŞTI
31 Mart Yerel Seçimleri'nde Millet İttifakı adayı olarak girerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer, Kültürpark'ta 4 No'lu holde düzenlenen törende mazbatasını aldı.
8 Nisan 2019, 13:18
 
Mazbatasını törenle alan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Tunç Soyer, "Bugün bu görevi devralıyorum. Ama bu bir nöbet, nöbetin sonu geldiğinde onu da büyük bir gururla bırakmayı bileceğiz. Bugün, dilerim ki Ankara ve İstanbul’da o koltukları boşaltmayanalara da ders olur. Ben bana oy veren, vermeyen herkesi bu kentte gurur duyarak yaşaması için bu kenti koruyup, ilerilere taşımak için canla başla ve aşkla çalışacağımı söylüyorum” dedi.
 
31 Mart Yerel Seçimleri'nde Millet İttifakı adayı olarak girerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Tunç Soyer, Kültürpark'ta 4 No'lu holde düzenlenen törende mazbatasını aldı.
 
Seçimleri yüzde 58,10'luk oyla kazanan Soyer, resmi olarak da göreve başlamış oldu. Mazbatasını alarak üzerindeki yazıyı okuyan Soyer, “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonucu Mustafa Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir” diyerek sözlerine başladı.
 
“Canla, başla ve aşkla çalışacağım” 
 
Büyük bir gurur yaşadığını ifade eden Başkan Soyer, “8 bin 500 yıllık bu şehre belediye başkanı olmanın büyük gururunu yaşıyorum. İzmir'de 35. belediye başkanıyım. Gerçekten çok büyük bir gurur. Bugün aynı zamanda İzmir'in efsane belediye başkanlarında rahmetli Ahmet Piriştina'nın doğum günü. Bu vesileyle onun efsanesine sahip çıkacağımı duyurmak isterim. Bugün bu görevi devralıyorum. Ama bu bir nöbet, nöbetin sonu geldiğinde onu da büyük bir gururla bırakmayı bileceğiz. Bugün, dilerim ki Ankara ve İstanbul'da o koltukları boşaltmayanalara da ders olur. Ben bana oy veren, vermeyen herkesi bu kentte gurur duyarak yaşaması için bu kenti koruyup, ilerilere taşımak için canla başla ve aşkla çalışacağımı söylüyorum” dedi. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR