Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAADET PARTİSİNE OPERASYON İDDİASI
SAADET PARTİSİNE OPERASYON İDDİASI
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, AKP’nin Saadet Partisi'ne yönelik bir operasyon hazırlığı içinde olduğunu öne sürdü ve ‘Temel Karamollaoğlu'nun altını boşaltma operasyonu yapıyorlar. Genel Başkan ile, SP tabanının arasını bozmaya çalışacaklar’ dedi.
9 Mayıs 2019, 20:10
 
 
Çıray, YSK’nın iptal kararının ardından seçimleri boykot etmeyi tartıştıklarını ancak ‘' Sandıkları patlatarak reaksiyonumuzu ortaya koyma kararı aldık” diyerek şunları söyledi: ‘Türk demokrasisi YSK kararı ile büyük yara aldı. İmamoğlu’nun seçilmesi ile tünelin ucundaki ışık görülmüştü. Şimdi tünelin ucuna kaya konuldu. Biz o kayayı kaldırıp milleti ışığa kavuşturacağız. YSK artık gayrimeşrudur, derhal görevini bırakmalıdır. Türkiye ne yazık ki yıkılmakta olan bir devlet görüntüsü veriyor. Ama İstanbul'da şerden hayır çıkacak'
 
‘AKP'li siyasetçiler tarafından bana bir bilgi ulaştırıldı’ diyen Çıray, ‘Temel Karamollaoğlu’nun altını boşaltma operasyonu çalışması yapıyorlar.
 
Karamollaoğlu ile SP tabanının arasını bozmaya çalışacaklar. SP’nin İstanbul'da aldığı 100 bin oyu nasıl AKP'li adaya çeviririz stratejisi içindeler’ dedi.
 
Abdullah Gül’ün çıkışını da ‘Gecikmiş’ olarak değerlendiren Çıray, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e de seslenerek ‘Bugün konuşmayacaksanız da, ne zaman konuşacaksınız. Bu millet sizi başının üzerinde taşıdı. Süleyman Demirel sağ olsa, bir açıklama mutlaka yapardı’dedi. Çıray, Sine-i Millete dönme konusunda ise, ‘Millet bize bu işareti vermedi’ açıklaması yaptı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR