Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AHMET DAVUTOĞLU SİYASİ MESAJ VERDİ
AHMET DAVUTOĞLU SİYASİ MESAJ VERDİ
İstanbul'daki Konyalı iş adamlarının organize ettiği iftar programında konuşan Ahmet Davutoğlu "Gün gelir hesap günü defterler açıldığında kimin o mirasa sahip çıktığı görülür, kimin ihanet ettiği görülür. Kimin o miras için neleri terk ettiği, kimin de o mirası neredeyse ötekileştirecek şekilde şahsi menfaatler peşinde koştuğu görülür. Allah yolumuzu açık eylesin." dedi.
11 Mayıs 2019, 18:51
 
 
Yeni parti kurma çalışmalarını hızlandıran Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da KONSİAD (Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği) Genel Kurulu'nun iftarına katıldı. Konuşmasının başında “Türkiye'de normal şartlarda önümüzdeki 4 yıl seçimsiz bir dönem var” diyen Davutoğlu, bu dönemde ‘hukukun tahsis edilmesine’ vurgu yaptı.
 
“DEVLETİMİZ ZARAR GÖRMESİN DİYE…”
 
Ekonomideki düzelmenin 2009'da olduğu gibi uluslararası ekonomiye entegre ile çözüm bulabileceğini belirten Davutoğlu, “Devlet ahlakı nedir biliriz. Ve gerektiğinde, devletimiz zarar görmesin diye nefsimizi ayaklar altına alıp bütün makamları da elimizin tersi ile ittiğimize bu millet şahittir” diye konuştu.
 
image
 
“ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN”
 
Davutoğlu sözlerini şöyle sürdürdü “Gün gelir hesap günü defterler açıldığında kimin o mirasa sahip çıktığı görülür, kimin ihanet ettiği görülür. Kimin o miras için neleri terk ettiği, kimin de o mirası neredeyse ötekileştirecek şekilde şahsi menfaatler peşinde koştuğu görülür. Allah yolumuzu açık eylesin. Sadakatimiz her şeyden önce rabbimize, aziz ülkemize, necip milletimize ve kökünü kadim kültüründen alan ilkelerimizedir.”
 
İLK AÇIK TOPLANTI
 
İstanbul’daki iftar programı, parti kuracağı söylenen Davutoğlu’nun, “ilk basına açık toplantı” olarak kayıtlara geçti. Davutoğlu’nun İstanbul dışında; Ankara, İzmir, Konya, Malatya ve Elazığ gibi illerde de iftar programlarına katılması bekleniyor. Yeni partinin ise Temmuz ayından önce kamuoyuna ilan edilmesi planlanıyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR