Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MANSUR YAVAŞ CORBYN İLE BULUŞTU
MANSUR YAVAŞ CORBYN İLE BULUŞTU
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Birleşik Kırallık'ta "yeşil enerji" projelerine yönelik gerçekleştirdiği çalışmaları sosyal medya hesabından duyurdu...
6 Haziran 2019, 21:45
 
 
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Birleşik Kırallık'ta "yeşil enerji" projelerine yönelik gerçekleştirdiği çalışmaları sosyal medya hesabından duyurdu. Ziyaret kapsamında Yavaş, Londra İşçi Partisi Lideri Jeremy Corbyn ile de buluştu.
 
Mansur Yavaş, "yeşil enerji" projelerine ilişkin Barking Dagenham Belediye Başkanı Darren Rodwell ile gerçekleştirdiği çalışmayı Twitter hesabından duyurdu.
 
Yavaş, "Birleşik Krallık‘ta Barking Dagenham Belediye Başkanı Darren Rodwell ile yeşil enerji konusunda bilgi paylaşımında bulunduk" ifadelerini kullandı.
 
image
 
Yavaş'ın paylaşımı şöyle:
 
"Birleşik Krallık‘ta Barking Dagenham Belediye Başkanı Darren Rodwell ile yeşil enerji konusunda bilgi paylaşımında bulunduk. Londra İşçi Partisi Milletvekili Lyn Brown ile birlikte sosyal politika projeleri hakkında fikir alışverişi gerçekleştirdik. Londra İşçi Partisi Lideri Jeremy Corbyn ile tanışma ve görüşme fırsatı buldum."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR