Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAZIM ARSLAN SON YOLCUĞUNDA AĞLATTI
KAZIM ARSLAN SON YOLCUĞUNDA AĞLATTI
Antalya’da geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın (65) cenazesi toprağa verildi. Cenaze namazına TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra çok sayıda siyasi ve vatandaş katıldı.
8 Haziran 2019, 21:01
 
 
Antalya’da geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli’de son yolculuğuna uğurlandı. Arslan’ın, Müftü Ahmet Hulusi Camisi’ndeki cenaze törenine TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli Valisi Hasan Karahan, CHP ve AK Parti milletvekilleri, siyaset ve sanat dünyasından isimler de katıldı.
 
Kazım Arslan’ın eşi Nursel, kızı Nazife Arslan, oğlu Mesut Can Arslan ve torunları, taziyeleri kabul etti. Eşi Nazife Arslan, Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak, gözyaşı döktü. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kazım Arslan’ın cenazesi Denizli Asri Mezarlığı’na defnedildi. Defin törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.image
 
KILIÇDAROĞLU: YARDIMSEVERDİ
 
Tören sonrası gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, Kazım Arslan’ın başarılı bir milletvekili olduğunu belirterek, “Hayırsever bir insandı. Hiçbir siyasi parti ayırımı yapmaksızın bütün Denizlilileri ve vatandaşları kucaklıyordu. Ahlaklı, sevecen, yardımsever bir insandı. Denizli bugün onu bağrına bastı. Çok güzel uğurladık. Allah rahmet eylesin” dedi.
 
 
Müftü Ahmet Hulusi camisindeki cenaze törenine TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li milletvekilleri, siyaset, iş, sanat dünyasından isimler ile yakınları katıldı. 
 
image
 
 
 
Cenaze törenine katılan sinema sanatçısı Müjde Ar da değerli bir siyasetçiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Kazım Arslan’ın insan ilişkileri, dürüstlüğü, nezaketi ve hayata bakışıyla kelimelere sığmayacak zengin bir dünyaya sahip olduğunu anlatan Ar, Arslan’ın kızının kurduğu anaokulunun 4 Eylül’de açılışını yapmak üzere sözleştiklerini ancak bunun kısmet olmadığını söyledi. Müjde Ar, “Örnek insan dediğimiz insan bence Kazım Arslan. Gerçekten kimselere benzetemiyorum. Çok siyasetçi tanıdım ama Kazım Bey bambaşka birisidir” diye konuştu.
 
Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Solmaz Köyü’nde 1954 yılında dünyaya gelen Arslan, 1976’da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuş, uzun yıllar avukatlık ve siyaset yapmıştı. Evli ve 2 çocuk babası olan Kazım Arslan, “Siyasete Adanan Hayat” adlı bir kitap kaleme almıştı. Arslan, Antalya’da geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirmişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR