Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YENİLGİ HABERİ İLK ONDAN GELDİ
YENİLGİ HABERİ İLK ONDAN GELDİ
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin, "Şu an itibariyle seçimleri rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum." dedi.
23 Haziran 2019, 18:49
 
Tuzla Aydınlı’daki konutundan hareket eden Yıldırım, seçim sonuçlarını takip etmek üzere saat 18.38 itibarıyla AKP İstanbul İl Başkanlığı’na ulaştı. Yıldırım’ı İl Başkanlığı’na gelişinde AKP Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ile Ali İhsan Yavuz, AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve milletvekilleri karşıladı.
 
Bu arada AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da AKP İstanbul İl Başkanlığı’na geldi.
 
TEBRİK ETTİ
 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim sonrası yaptı açıklamada İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun şu an itibariyle seçimi önde götürdüğünü belirterek, “Şu an itibariyle seçimleri rakibim Ekrem İmamoğlu önde götürmektedir. Kendisini tebrik ediyorum başarılar diliyorum. Bu seçim kampanyası boyunca bizlerle beraber yoğun bir çalışma içerisine giren, yoğun bir gayret gösteren çalışma arkadaşlarıma ve bizi dinleyen, projelerimizi anlatma fırsatı veren İstanbul’umuzun güzel insanlarına teşekkür ediyorum. Aileme de bu vesileyle teşekkür ediyorum. Sabaha oy kullanırken de söylediğim gibi seçim demek, demokrasi demektir. Bu seçimler de Türkiye’de demokrasinin en iyi şekilde işlediği kusursuz bir şekilde ortaya koymuştur. Elde edilen sonuçlar tabi ki kesin olarak daha sonra açıklanacaktır. Bu sonuçların İstanbullu’muza, İstanbul’un geleceğine hayırlar getirmesini Rabbim’den niyaz ediyorum. Ekrem İmamoğlu arkadaşımıza İstanbul’a güzel hizmetler yapmasını temenni ediyorum. Yapacağı çalışmalarda İstanbulluların yararına yapacağı her türlü işte de kendisine yardımcı olmaya gayret edeceğiz. Bunun da bilinmesini istiyorum. Bir kez daha İstanbulluların verdiği kararın gelecek beş yıl için; kadınlarımız, çocuklarımız, bütün İstanbul’da yaşayan 15 milyon için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR