Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SERİK'TEKİ RÜŞVET OLAYINDA YENİ GİRİŞİM !
SERİK'TEKİ RÜŞVET OLAYINDA YENİ GİRİŞİM !
CHP'li birçok milletvekili Serik'te AK Partili belediye başkanının duyurduğu 'rüşvet imalı olay' üzerine suç duyurusunda bulundu. Belediye Başkanı Aputkan'ın iki bakana "Yazıklar olsun" dediği olay için CHP’li Rafet Zeybek “Bu rüşvet olayının üstünün asla örtülmemesini istiyoruz" dedi.
30 Haziran 2020, 10:47
 
 
Antalya Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan , Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy’un katıldığı toplantıda Kadriye ve Belek Beach Parklarıyla ilgili sorunu gündeme getirdiğini ve bakanların kendisine “İşletme sahiplerinden 500 bin lira alındı” dediğini açıklamıştı.
 
Aputkan bakanları ‘önceki başkanın rüşvet aldığını bilmesine rağmen sessiz kalmakla’ suçlamış ve İçişleri Bakanlığı ’ndan müfettiş istemişti.
 
ANKA'nın haberine göre olayın üzerinden 48 gün geçti ancak henüz soruşturma açılmadı. CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve CHP Antalya Milletvekilleri Rafet Zeybek , Çetin Osman Budak , Cavit Arı , Aydın Özer, Antalya Adliyesi önünde basın açıklaması yaparak, sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundular.
 
image
 
CHP’li Rafet Zeybek  “Bu rüşvet olayının üstünün asla örtülmemesini istiyoruz. Kimler yaptıysa ortaya çıkarılmalıdır” dedi.
 
Suç duyurusu dilekçesinde de olaya ilişkin soruşturma açılıp açılmadığının duyurulmadığı kaydedilerek, "Cumhuriyet Başsavcılığı resen bir soruşturma açmamış ise bu dilekçeyi şikayet dilekçesi olarak kabulü ile sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz" denildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR