Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLLETVEKİLİ KARABAT'A ŞANTAJ TUZAĞI!
MİLLETVEKİLİ  KARABAT'A ŞANTAJ TUZAĞI!
CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karaba'ın, parti teşkilatından Aynur Doğan ile yaşadıkları yasak ilişki çete usulu şantaja dönüştü.Milletvekili Karabat ile birlikte oldukları evin yatak odasındaki yangın duman sensörü içine gizli kamera düzeneği yerleştiren Aydın Doğan ve Erdoğan Bozkurt milletvekilinin cinsel içerikli görüntülerini kayda alıp şantaj yaptılar
25 Aralık 2020, 12:34
 
CHP İstanbul Milletvekili, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi Özgür Karabat şantaj mağduru oldu.Parti teşkilatından Aynur Doğan ile yasak ilişki yaşadı.Parti içinden tanıdığı kişiler bu yasak aşkın gizli çekimini yaparak şok istekte bulundular.
 
Partide yükselme adına beklentisi gerçekleşmeyen  Aynur Doğan, Çekmeköy CHP eski ilçe başkanı olan ve bölgede emlakçı olarak bilinen Erdoğan Bozkurt ve beraber bir şantaj planı kurdu ancak amacına ulaşamadı.
 
image
 
CHP Milletvekili Özgür Karabat, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde CHP İstanbul 3. bölgeden milletvekili olarak seçildikten sonra yaşadığı yasak aşk yüzünden bir şantaj şebekesinin tuzağına düştü.
 
CHP Çekmeköy İlçe Teşkilatı mensubu olan Aynur Doğan isimli kadın, parti içinde yükselme hedefi ile milletvekili Özgür Karabat'la tanıştı. Daha sonra evli ve bir çocuk babası olan Karabat ile ilişki yaşamaya başladı. İddiaya göre Karabat kadının Üsküdar'daki evine giderek kadınla birlikte oldu.
 
İlerleyen süreçte beklentileri gerçekleşmeyen Aynur Doğan, bir grup ile birlikte milletvekili Özgür Karabat'a şantaj yapmaya karar verip plan yaptılar.
 
CHP'li vekil ile birlikte oldukları evin yatak odasındaki yangın duman sensörü içine gizli kamera düzeneği yerleştiren kadın, Karabat'la mahrem anlarını kayda aldılar.
 
İlişkiyi fazla uzatmama adına kadından uzaklaşan Karabat telefonlarına da bakmamaya başladı.Bilinmeyen bir numaradan aranan milletvekili  Aynur Doğan'ın arkadaşı olduğu belirlenen kişi tarafından şok bir tehditle karşılaşır.
 
Arayan kişi Özgür Karabat'la yaptığı telefon görüşmesinde, ellerinde Aynur Doğan ile beraber olduğu görüntülerin bulunduğunu söyler. Milletvekili Karabat'ı görüntüleri yaymakla tehdit eder. Bu şahıs görüntüleri kullanmama karşılığında Karabat'tan tam 10 milyon TL ister.
 
image
 
Mali Müşavir, Dış Ticaret Uzmanı, Uluslararası Finansal Raporlama Uzmanı olan 46 yaşındaki Milletvekili Özgür Karabat'ın yasak ilişkisi başına iş açtı.
 
Süreç, Milletvekili Karabat’ın seçim çalışmaları sırasında parti teşkilatından bir kadınla tanışmasıyla başladı ve olay kadının davet ettiği evde Milletvekili Karabat ile yakınlaşmasıyla şantaj süreci kayda alındı.
 
Aynur Doğan, Erdoğan  Bozkurt'un aralarında olduğu biri kadın dört kişilik çete, evdeki gizli kamerayla milletvekilini kayda aldı. Kamera görüntülerini daha sonra milletvekiline gönderen çete, Özgür Karabat’tan 10 milyon TL istedi. 
 
 Özgür Karabat teklifi kabul etmedi.
 
Bir müddet sonra yeniden arayan şantajcı,para vermeye yanaşmayan milletvekiline  bu kez Birmilyon TL karşılığında görüntüleri imha etmeyi önerdi. Gelen tehdit ve şantajlardan bunalan milletvekili Karabat, sonunda yaşadığı gayri meşru ilişkiyi eşine itiraf edip şikâyetçi olmaya karar verdi. Karabat, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne şikâyette bulundu ve soruşturma başlatıldı.
 
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan yardım istedi.
 
Milletvekili Karabat'ın verdiği bilgiler üzerine inceleme yapan emniyet ekipleri, tehdit ve şantaj olayında Aynur Doğan ile CHP eski Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt'un da aralarında yer aldığı 6 şüphelinin bulunduğunu tespit etti. Emniyet yaptığı araştırmada  milletvekili Karabat'a yönelik şantaj mesajlarına da ulaştılar.
 
Kıbrıs’a kaçan şantaj çetesi yakalandı.
 
Şantaj çetesinden Kıbrıs'a kaçan Cahit A. arama kararı sonrasında polis tarafından yakalanıp özel operasyon ile İstanbul'a getirildi.Soruşturma ile  diğer şüpheliler de gözaltına alındı. 
 
                     image
 
Aynur Doğan, Erdoğan Bozkurt ,Cahit A. ve Ahmet A. sorgularının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildiler. İstanbul Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca sorgulanan 4 şüpheli, "Özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "Şantaj" suçlarından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.Çete üyeleri çıkarıldıkları 11. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından şantaj yaptıkları gerekçesiyle  tutuklandılar. 
 
                       image
 
Mahkeme tutuklama gerekçesinde,  "Şüpheli Erdoğan Bozkurt'un, şikayetçi milletvekili üzerindeki baskıyı artırmak amacıyla konuyu haberleştirmenin alt yapısını hazırladığı hususunda çeşitli delillerin olduğu, Erdoğan Bozkurt'un Karabat'a şantaj içerikli mesajlar yolladığı, Karabat ile Aynur Doğan yakınlaşmasına dair fotoğrafları gönderdiği, para talep etme ve bu fillerden tüm şüphelilerin haberdar oldukları ve kaçma şüphesi nedeniyle ayrı ayrı tutuklanmalarına karar verildiği" belirtildi.
 
ŞEFFAF GAZETE
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR