Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AKPARTİ'DEN ŞOK MİLLETVEKİLİ İSTİFASI
AKPARTİ'DEN ŞOK MİLLETVEKİLİ İSTİFASI
AKP Şanlıurfa Milletvekili, eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AKP'den ve milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu.Fakıbaba İYİ Parti'ye sade bir vatandaş olarak katılacak.
20 Ekim 2022, 10:42

AKP'ye katılan Mehmet Ali Çelebi için "Oyumuzu geri ver, milletvekilliğinden de istifa et" çağrıları yapılırken Ahmet Eşref Fakıbaba partisinden ve milletvekilliğinden istifa etti.

AKParti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba partisinden ve milletvekilliğinden istifa etti.

Fakıbaba'nın AKP için kendisine oy veren yurttaşlara saygısızlık olmasın diye bu kararı aldığını duyurması dikkat çekti ve haftaya çarşamba günü İYİ Partiye katılacağı rozetini genel başkan Meral Akşener'in takacağı öğrenildi.image

İYİ Parti'ye geçecek ve çarşamba günü gerçekleşecek grup toplantısında rozet takılacak.                                                                Eşref Fakıbaba, "Çok mutluyum, rahatladım. Artık özgürüm. Dokunulmazlığım yok. Her şeyin çok İYİ olacağına inanıyorum" dedi. 

Fakıbaba, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "2023'te üyesi olduğum AK Parti'de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Fakıbaba, şöyle devam etti:
Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum.
AK Parti üyeliğimden ve AK Parti için bana oy veren hemşehrilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur.image

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR