Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜMİT ÖZDAĞ'DAN SEDAT PEKER HAMLESİ
ÜMİT ÖZDAĞ'DAN SEDAT PEKER HAMLESİ
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sedat Peker ile görüşmek için Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) gitmek istediğini ve bu amaçla bu ülkenin Ankara Büyükelçiliğine bir mektup yazdığını bildirdi.
26 Ekim 2022, 20:36
 
Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ, BAE'nin Ankara Büyükelçiliğine mektup yazarak Sedat Peker'le görüşmek istediğini bildirdi.
Mektuba olumlu cevap vermesi halinde BAE'ye gideceğini açıklayan Özdağ, Peker ile telefonla da görüştüğünü açıkladı ve Peker'in Tanık Koruma Programına alınarak Türkiye'ye gelmesi gerektiğini söyledi.
 
“AK PARTİ ENGELLEMEK İÇİN BÜYÜK ÇABA İÇİNDE”
Özdağ, “AK Parti'nin Peker'le görüşmemi ve ziyaretimi engellemek için büyük çaba harcayacağını biliyorum” dedi. Özdağ TBMM'de yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
*Ülkemiz 2 yıldır büyük bir yolsuzluk sarmalı içerisinde. Sığınmacılar için de 144 milyar dolar harcandı. Uluslararası Şeffaflık Örgütü, 2021 yılında yolsuzluk raporunda son 10 yılda Türkiye'de en çok puan kaybeden üyeler arasında olduğunu açıkladı.
 
*38 puanla 180 ülke arasında 96. sıraya düştük. O kadar büyük yolsuzluk var ki, ekonomi düzelmeyi mümkün olmaktan çıkarıyor. Son 20 yılda gerçekleşen yolsuzluklarla ilgili halen Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Sedat Peker, açıklamalar yapmaya başlayınca halkın bilinç seviyesi yeni bir aşamaya ulaştı.
 
*Soygunun boyutları daha iyi anlaşıldı. Peker'in açıklamaları AK Parti'nin kirlenmiş yöneticilerinde panik yarattı. İktidar Peker'in konuşmasını engellemek için milli meselelerde taviz vermeye de hazır.
 
“PEKER İLE GÖRÜŞTÜM”
*Kendisiyle (Peker) ayrıca telefonla görüştüm. Resmi başvuruya olumlu cevap gelmesi durumunda heyetle gidip yerinde durumu tespit edeceğiz. Kamuoyuyla da paylaşacağız. Detayları vermeyeceğim, doğru olmaz.
 
*BAE'nin mektuba olumlu cevap vermesini bekliyoruz. Onun suç örgütü lideri olduğunu kim söylüyor? Gidene kadar polis korumasında olan bir arkadaş değil miydi? İktidarla yakın ilişki içinde değil miydi? Bakanlarla görüşmüyor muydu?
 
*Neden değişti, yolsuzlukları açıklamaya başlayınca değişti. Hiç kimsenin Türk halkına soytarılık yapma hakkı yoktur.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR