Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AHMET DAVUTOĞLU SOYLU'YA YÜKLENDİ
AHMET DAVUTOĞLU SOYLU'YA YÜKLENDİ
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, "Emniyet Müdürü İçişleri Bakanına güvenmeyerek bilgi saklıyor. Tuz koktu tuz, sizi ancak sandık paklar!" dedi.
11 Kasım 2022, 17:09

 

Gazeteci Tolga Şardan'ın köşe yazısındaki iddiaya göre, Sarallar suç örgütüne yapılan operasyona ilişkin kendisine neden bilgi verilmediğinin soran İçişleri bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'tan "Size her söylediğimizde sızıntı oldu" yanıtını aldı. Söz konusu olayla ilgili paylaşım yapan Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, "Emniyet Müdürü İçişleri Bakanına güvenmeyerek bilgi saklıyor. Tuz koktu tuz, sizi ancak sandık paklar!" dedi.

Tolga Şardan, bugünkü "Sarallar soruşturmasının perde arkasında Soylu ile Aktaş arasında yaşananlar" başlıklı yazısında, 'Sarallar' olarak bilinen suç örgütüne yönelik geçtiğimiz aylarda düzenlenen operasyonun perde arkasını ve Soylu ile Aktaş arasında yaşananları anlattı. Söz konusu yazısında Şardan şu ifadeleri kullandı:
 
"İddiaya göre Soylu, İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'a yönelik olarak Sarallar operasyonuyla ilgili kendisine neden bilgi verilmediğini sordu. Soylu'nun eleştirisi üzerine Aktaş, "size her söylediğimizde sızıntı oldu" yanıtını verdi. Görüşmenin gerçekleştiği oda bir anda buz kesti. Soylu, Aktaş'ın sözlerine "sen ne demek istiyorsun?" diye çıkıştı. " iddiasını köşesine taşıdı.image
 
'ÜLKEYİ GETİRDİKLERİ HALE BAKIN'
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu yazarın yazısını alıntılayarak iktidara yönelik tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Davutoğlu 'Ülkeyi getirdikleri hale bakın diyerek' şu ifadeleri kullandı:
'' Ülkeyi getirdikleri hale bakın. Emniyet Müdürü İçişleri Bakanına güvenmeyerek bilgi saklıyor.Tuz koktu tuz, sizi ancak sandık paklar! ''image
 
EMNİYETTEN İDDİALARA YALANLAMA
Emniyet’ten yapılan yazılı açıklamada, söz konusu köşe yazısındaki ifadeler yalanlandı ve “Teşkilatımız, hiyerarşik düzenden asla taviz vermeyen bir yapıya sahiptir” denildi.
Açıklamada, “Bazı basın yayın kuruluşlarında iddia ve ileri sürülen İl Emniyet Müdürlüğümüz çalışmalarında koordinasyona ilişkin hususlar kesinlikle yalan ve iftiradan ibarettir. Teşkilatımızı yıpratmaya, karalamaya ve başarıyla gerçekleştirilen operasyonlarımızı gölgelemeye yönelik asılsız iddialarda bulunanlar hakkında hukuki işlem başlatılacaktır” denildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR