Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖZTÜRK YILMAZ'A BIÇAKLI SALDIRI
ÖZTÜRK YILMAZ'A BIÇAKLI SALDIRI
Yenilik Partisi Genel Başkanı, 26’ncı ve 27’nci dönem Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz, kendisiyle görüşmek için gelen kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklandı.
7 Aralık 2022, 14:39

 

CHP'den ayrılıp Yenilik Partisi'ni kuran partinin,Genel Başkanı Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ankara'da partisinin genel merkezinde bıçaklı saldırıya uğradı.

Yenilik Partisi Genel Başkanı Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Genel Merkez'de saldırıya uğradı.
 
Yenilik Partisi’nin Çankaya ilçesindeki genel merkezinde meydana geldi. Yenilik Partisi Genel Başkanı, 26’ncı ve 27’nci dönem Ardahan milletvekili Öztürk Yılmaz, kendisiyle görüşmek için gelen kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklandı.
 
İlk gelen bilgilere göre, Yılmaz'ın çok kan kaybettiği öğrenildi. Olay yerine acil Polis ollay yerini kontrol altına alındı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Yılmazın durumunun hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.
                   image
 
Genel merkeze gelen bir kişi Öztürk Yılmaz'la görüşmek istiyor. Yılmaz saldırganı odasına alıyor. Başkan Öztürk, "Çay, kahve ne içersiniz" diye soruyor. Saldırgan hiç yanıt vermeden cebinden bıçağı çıkarıp Öztürk Yılmaz'ın boğazına doğru sallıyor kendini koruyan Öztürk yılmaz belden aşşağısından darbe alarak yaralanıyor.
 
image
 
YENİLİK PARTİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ
Yenilik Partisi’nden yapılan açıklamada, “13’üncü Cumhurbaşkanlığı adayı ve Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ofisinde bıçaklı saldırıya uğradı” denildi. 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR