Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BU ŞEHİRDE MAFYA VAR
BU ŞEHİRDE MAFYA VAR
'' Gaziantep, Teksas’a dönmüş. Neredeyse her keseye uygun, günün 24 saati temin edilebilecek uyuşturucu var. Pahalı istiyorsanız pahalı, ucuz istiyorsanız ucuz. Bu mahallede istiyorsanız bu mahallede, bulamadıysanız öbür mahallede”
10 Aralık 2022, 15:04
 
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Doğu Masası’nın çalışmaları kapsamında bugün Gaziantep’te muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.Salıcı, buradaki konuşmasında, muhtarlarla ilgili hakların iyileştirilmesi konusunun kendileri tarafından gündeme getirildiğini ifade etti.
 
CHP'li yönetici, Gaziantep'in 15-20 sene önceki şehir olmaktan çıktığıın belirterek "Bu şehirde mafya var mı? Ben var demeyeceğim, siz kendi vicdanınızda değerlendirin. Bu şehirde mafya var" dedi.
 
Salıcı, gazetelerde her gün şehirdeki silahlı kavgalara ilişkin haberlerin yer aldığını ifade ederek şöyle devam etti: "Kiralar almış başını gitmiş. Buraya gelen devlet memuru buradan hızlı bir şekilde görevini bitirip gitmek istiyor. Bir tür sürgün şehrine dönüşmüş. Sürgün şehrine dönüşen bir yerde kaliteli kamu hizmeti olmaz, kalitesiz kamu hizmeti olur. Bir başkası... Neredeyse her keseye uygun, günün 24 saati temin edilebilecek uyuşturucu var. Pahalı istiyorsanız pahalı, ucuz istiyorsanız ucuz. Bu mahallede istiyorsanız bu mahallede, bulamadıysanız öbür mahallede. Okulun önünde istiyorsanız okulun önünde olmadı karakolun arkasında. Antep’te bunlar yoktu."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR