Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HANDAN TOPRAK'IN KOĞUŞUNA BASKIN ARAMA
HANDAN TOPRAK'IN KOĞUŞUNA BASKIN ARAMA
Avukat Celal Ülgen sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, 9 aydır tutuklu bulunan Avcılar Eski Belediye Başkanı Handan Toprak’ın duş aldığı sırada koğuşunu aramak için 5 jandarma erinin girdiğini belirtti.
21 Aralık 2022, 17:16
 
Eski Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonla “ihaleye fesat karıştırmak” ve “suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma” suçlamasıyla Nisan ayında tutuklanmıştı.
 
“EN AZINDAN HABER VERİLMEZ Mİ?”
Avukat Celal Ülgen sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, Handan Toprak Benli'nin duş aldığı sırada koğuşunu aramak için 5 jandarma erinin girdiğini belirtti. Avukat Celal Ülgen Twitter hesabından, “Bakırköy Kapalı Kadın Ceza ve İnfaz evinde Dr. Handan Toprak'ın koğuşuna aramak için sabah duş alırken 5 jandarma eri ile girilir mi? Daha önce arama yapılacağı konusunda haber en azından verilmez mi? Pardon! Orası Kadın Cezaevi mi?” şeklinde bir paylaşımda bulundu.
 
Bu paylaşımın ardından CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da olaya tepki göstererek şu paylaşımı yaptı: “9 aydır tutuklu bulunan ve nedense iddianamesi bir türlü hazırlanmayan önceki dönem Avcılar Belediye Başkanımız Handan Toprak'a yapılan bu taciz asla kabul edilemez. Niyetinizi biliyor, yapmak istediğinizi görüyoruz. Bunu yapan zihniyet çok yakında hukuk karşısında hesap verecek!”
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR