Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DEVLET BAHÇELİ HÜDA-PAR'I SAVUNDU
DEVLET BAHÇELİ HÜDA-PAR'I SAVUNDU
Devlet Bahçeli Hüda-Par ile ilgili destek açıklaması yaptı. Hizbullah terör örgütünün siyasi yansıması olan Hüda-par isimli yapıya hiçbir eleştiri getirmedi.AKP-Hüda-Par ortaklığına destek verdi.
26 Mart 2023, 20:51
 
Devlet Bahçeli, AKP listelerinden seçime gireceği açıklanan ve Hizbullah terör örgütüne yakınlığı nedeniyle eleştiri konusu olan Hüdapar ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, Hüdapar'ın terörle ilişkisi olmadığını iddia ederek, "Maksatlı polemikler tarafınızca dikkatle takip edilmektedir" ifadesini kullandı.
 
Bahçeli açıklamasında, "Son günlerde Hür Dava Partisi ekseninde temerküz ve tezahür eden sanal tartışmalar, maksatlı polemikler, Milliyetçi Hareket Partisi'ni hedef alan asılsız ve ahlaksız isnatlar tarafımızca dikkatle takip edilmektedir" dedi.
 
"Hür Dava Partisi’nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir" diyen Bahçeli, "Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne zaman çökertildiği malumdur. Bu hususta da ara sıra vermiş olduğu beyanlarla 'emperyalist güçlere karşı oyunu bozacak Türk milletidir' görüşünü paylaşan eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'ın kamuoyuna açıklama yapması boynunun borcudur" ifadelerini kullandı.
 
Bahçeli, şöyle devam etti: "HDP'nin bir kez de olsa PKK'yı kınadığına, aralarında hiçbir bağın olmadığını itiraf ettiğine hiç kimse, hiçbir millet evladı tanık olmamıştır. Ancak Hür Dava Partisi terörü tümden reddetmiş, hiçbir yasa dışı örgütle bağının olmadığını eğip bükmeden milletimizle paylaşmıştır."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR