Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SELAHATTİN DEMİRTAŞ'TAN MEKTUP VAR
SELAHATTİN DEMİRTAŞ'TAN MEKTUP VAR
Selahattin Demirtaş: ''Ülkenin yarıdan fazlasını terörist hain ilan edenlere prim vermeyin, ilk turda değişimi başlatın '' mesajı veren mektubunu Nevşin Mengü ve bazı gazetecilere yolladı.
5 Mayıs 2023, 19:53
 
Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne Cezaevi'nden, gazeteci Nevşin Mengü'ye yolladığı notta; "Bir ülkenin yarıdan fazlasını "terörist, hain" ilan edenlere asla pirim vermeyin. Bunları bir kenara bırakıp sandığa gidin ve ilk turda değişimi başlatın." ifadelerini yazdı.
 
Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medya hesabından, yaklaşık 7 yıldır Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'tan gelen notu paylaştı. 
 
"Hep birlikte başaracağız, birlikte özgürce yaşayacağız" ifadelerinin yer aldığı notta Demirtaş tarafından şunlar kaleme alındı:
 
"Sevgili Nevşin Mengü. Yalan, iftira, hakaret kampanyalarına karşı sizler aracılığıyla özellikle gençlere seslenmek istiyorum.
 
Bir ülkenin yarıdan fazlasını "terörist, hain" ilan edenlere asla pirim vermeyin. Hepimiz demokrasi, eşitlil, birlikte yaşam ve barış için çalışıyoruz. Ötesi yalandır, iftiradır.
 
Bunları bir kenara bırakıp sandığa gidin ve ilk turda değişimi başlatın.Hep birlikte başaracağız, birlikte özgürce yaşayacağız."image
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR