Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÜLTEKİN UYSAL NAZİLLİ'DE DESTEK İSTEDİ
GÜLTEKİN UYSAL NAZİLLİ'DE DESTEK İSTEDİ
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Nazilli’de yaptığı konuşmada ekonomi ve tarım politikaları üzerinden hükümete yüklenirken “Bu harami düzene son vermek için ortak adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı seçeceğiz” dedi.
23 Mayıs 2023, 16:37
 
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmaları kapsamında Nazilli’yi ziyaret etti.
Uysal’a ziyaretinde CHP İzmir Milletvekili Mehmet Salih Aydın, CHP Aydın milletvekili Süleyman Bülbül, Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan, Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Ali İhsan Dilmen, Altılı Masa paydaşı siyasi partilerin ilçe başkanları ve teşkilatları eşlik etti.
 
Nazilli İstasyon Meydanı’nda konuşma yapan Gültekin Uysal, ekonomi ve tarım politikaları üzerinden hükümeti eleştirerek “Bir harami düzen var. Bu düzene son vermek için mücadele ediyoruz. Hükümet 21 yıldır kaynakları bilerek ve isteyerek sistematik bir çöküş için politikalar üretti. Bu düzende bir avuç kişi kazanırken, köylü, çiftçi, esnaf, emekliler, dar gelirliler kaybetti. Biz 85 milyon kazansın istiyroruz. Bunun için Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapacağımıza yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.image
 
“HEDEFİMİZ SEÇMEN”
Gültekin Uysal ve beraberindeki heyet daha sonra Uzun Çarşı’da esnafları selamladı anca bir anda bastıran sağanak yağış nedeniyle CHP İlçe binasına geçildi. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uysal Sinan Oğan’ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklamasıyla ilgili soruya “Millet İttifakı olarak bizim hedefimiz seçmen. Kimsenin oyu kimsenin cebinde değil. Seçimin
 
“DEMOKRASİ KUVVETLER AYRILIĞI DEMEKTİR”
Gültekin Uysal Altılı Masa’nın kurulmasında temel ortak gaye olarak lanse edilen güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişin TBMM’de çoğunluğu Cumhur İttifakı’nın alması sebebiyle artık mümkün olmaması neticesinde Altılı Masa’nın nasıl bir arada kalacağı sorusuna “ Şu anda tek gündemimiz 28 Mayıs’ta ortak adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapmak. Millet İttifakı bir değerler manzumesidir. Ortak kararlığının adıdır. Sadece şekil olarak parlamenter demokrasiye indirgeyemeyiz. Demokrasi eşittir kuvvet ayrılığıdır. Aslolan milletimizin beklentileridir. Mücadelemiz devam edecektir” şeklinde yanıtladı. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR