Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MAÇ TATİL OLDU DÜŞMANLIK BÜYÜYOR
MAÇ TATİL OLDU DÜŞMANLIK BÜYÜYOR
Spor Toto Süper Lig 24. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan derbi çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.
10 Mart 2014, 23:07

 

Spor Toto Süper Lig 24. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan derbi çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Sarı lacivertliler 23. dakikada Emmanuel Emenike'nin golüyle 1-0 öne geçerken golden sonra Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in sevinci tribünlerin tepkisini topladı.

Golden sonra çimlerin üzerinde kayarak Fenerbahçe yedek kulübesine koşan Volkan Demirel, sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı.

Volkan Demirel'in bu hareketi sonrasında gergin olan Trabzonspor tribünlerinin tepkisi daha da artınca sahaya yağan yabancı maddelerin sayısı da arttı. Trabzonspor kale arkasındaki taraftarlar direkleri ve tribünleri yıkarak sahaya inmek istedi.

'Burası Trabzon buradan çıkış yok' diyerek tempo tuttular. Daha sonra güvenlik güçleri taraftarları engelledi.

Hürriyet hakem konseyi hakemlerin içeri girdiği Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmasında bundan sonra ne olacağını yorumladı.

BÜNYAMİN GEZER: Yeni talimatlar gereği hakem içeriği girdiği zaman bir daha dışarı çıkmaz. Bu maçın tatil edildiği anlamına gelir.

ALİ KUNAK: Hakem müabakayı tamamlamak için oynatma koşullarını zorlarcasına çaba sarfetti. Ancak müsabakayı tamamlama şansı yoktu. Tatil etmekle çok doğru bir karar verdi. Bundan sonraki kararı Futbol Federasyonu verecektir. O karar da 3-0 hükmen olur.

LALE ORTA: Hakem soyunma odasına girdikten sonra artık çıkmaz. Müsabakayı tatil etti. Bundan sonraki süreçte kararı TFF Yönetim Kurulu verecek. Maç ya tekrar edilecek ya da yarıda kaldığı yerden devam edecek. Yahut, maç hükmen 3-0
Fenerbahçe lehine tescil edilecek.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR