Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CANER'E BÜYÜK TEKLİF
CANER'E BÜYÜK TEKLİF
Başkan Yıldırım ile Caner Erkin, Antep maçı sonrası masaya oturuyor. Teklif; yıllığı 2.5 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme. Maç başı ve bonuslarla Caner'in kazancı 40 milyon TL'yi bulacak.
18 Mart 2014, 11:23
 
Başkan Yıldırım ile Caner Erkin, Antep maçı sonrası masaya oturuyor. Teklif; yıllığı 2.5 milyon eurodan 5 yıllık sözleşme. Maç başı ve bonuslarla Caner'in kazancı 40 milyon TL'yi bulacak.

1 Haziran 2014 itibariyle bedelsiz olarak istediği takıma gitme hakkı bulunan Caner Erkin'e kulüpten davet geldi. Başkan Aziz Yıldırım, Caner'i ve menajeri Batur Altıparmak'ı transferi görüşmek üzere, Gazianntepspor maçı sonrasında kulübe davet etti.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu sezon performansıyla parmak ısırtan Caner'e 5 yıllık sözleşme önerileceği belirtildi. Şu an yıllık 650 bin dolar artı 20 bin dolar maç başına oynayan oyuncuya ciddi bir zam yapılması bekleniyor. Milli futbolcunun yıllık ücreti Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'ın seviyesine çekilecek. Yıllık 2.5 milyon euro önerilecek. Caner yaklaşık 40 milyon TL kazanacak.

Chelsea, Liverpool, Tottenham, Manchester City, Everton gibi İngiltere'nin önemli ekiplerinin takibinde olan Caner'in, Fenerbahçe'nin önerdiği parayı kazanabilmesi için Avrupa 'da en az 4.5 milyon euro bedelli bir sözleşme imzalaması gerekiyor. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde vergiler yüzde 40 ila 50 arasında değişiyor. 

TEMELLİ AÇIKLADI: CANER KALACAK

Fenerbahçe Asbaşkanı Ömer Temelli, twitter hesabı üzerinden Caner Erkin ile ilgili bir açıklamada bulundu. 

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve Liverpool'un listesinde olduğu belirtilen Caner Erkin hakkında konuşan Temelli, milli futbolcu ile sözleşme imzalayacaklarını ve Caner'in takımda kalacağını ifade etti.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR