Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY ACİZ FUTBOLLA ELENDİ
GALATASARAY ACİZ FUTBOLLA ELENDİ
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında İngiliz temsilcisi Chelsea'ye 2-0'lık skorla mağlup olarak Avrupa defterini kapattı.
19 Mart 2014, 01:13

 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında İngiliz temsilcisi Chelsea'ye 2-0'lık skorla mağlup olarak Avrupa defterini kapattı.

TT Arena'daki 1-1'lik maçın rövanşında Stamford Bridge'de oynanan karşılaşmada ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Samuel Eto'o ile 42. dakikada Cahill kaydetti. Bu skorla İngiliz ekibi Devler Ligi'nde bir üst tura yükselirken temsilcimiz Galatasaray Avrupa defterini kapattı...

Cahill 2.golü  kaydederken Galatasaray'ın 4 oyuncusunun sadece pozisyonu izlemesi taraftarı çileden çıkardı.

Mancini, Avrupa kupalarında dalya yaptı
Galatasaray'ın İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini, Chelsea karşısında Avrupa kupalarında kariyerinin 100. maçına çıktı. İtalya'nın Fiorentina ekibini çalıştırdığı 2001-02 sezonunda, Ukrayna'nın Dnipro Dnipropetrovsk takımına karşı ilk Avrupa kupası maçına çıkan Mancini, 100. maçında Chelsea'ye karşı galibiyet aradı. İtalyan teknik adam, geride kalan maçlarda 47 galibiyet, 27 beraberlik ve 25 mağlubiyet elde etti. 49 yaşındaki deneyimli teknik adam, Chelsea karşısında kariyerinin 13. maçına çıktı. Mancini, Lazio, Manchester City ve Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemlerde Londra ekibiyle oynadığı 12 maçın 6'sını kazanırken, 4'ünde sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Torres yedek, Eto'o ilk onbirde
Menajer Jose Mourinho, ligde geçen hafta 1-0 yenildikleri Aston Villa maçındaki kadroyu hemen hemen hiç bozmadan Galatasaray karşısına sürdü. Portekizli teknik adam, Aston Villa maçından farklı olarak ileri uçta Torres yerine Kamerunlu golcü Eto'o'ya şans verirken, o maçta yedek soyundurduğu Lampard'ı Galatasaray karşısında ilk onbirde görevlendirdi. Willian ve Ramires, Aston Villa maçında kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bırakmışlardı. Mourinho, Chelsea'nin gol ayakları İspanyol Torres, Andre Schürrle ve Demba Ba'yı yedek kulübesinde oturttu.

JOSE'DEN HAKEME TEPKİ
Mourinho, 45.dakikda Burak'ın hemen Chelsea kulübesi önünde yerde kalması ile hakemin faul kararı vermesi üzerine sinirlendi. Mourinho, Burak'ın kendini yere bıraktığını ifade edip, tepki olarak yerinden fırladı ve soyunma odası tüneline gitmeye kalktı. Ardından Mourinho maçın uzatma anlarını soyunma odası tünel girişimde izledi

DROGBA’NIN MAÇI OLDU
Bu karşılaşma en çok Didier Drogba için büyük anlam taşıyordu. Kariyerinin en iyi yıllarını yaşadığı Chelsea ile şimdiki takımı Galatasaray'ın karşılaştığı maçta İngiliz seyirciler Drogba'yı unutmadı. Stadın her yerine Fildişi Sahilli oyuncunun posterlerini asan taraftarlar, 'DROGBA LEGEND'(Efsane Drogba) pankartları açtı.

Galatasaray taraftarları yalnız bırakmadı
Stamford Bridge Stadı'nda çeyrek final bileti arayan Galatasaray'ı taraftarları yalnız bırakmadı. Yaklaşık 3 bin sarı-kırmızılı taraftar, stada erken saatlerde gelerek Galatasaraylı futbolculara maç boyunca tezahüratlarla destek verdi. Bilet bulamayan çok sayıda taraftarın da stat çevresine gelerek takımlarına moral verdiği gözlendi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR