Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY YİNE KAZANAMADI
GALATASARAY YİNE KAZANAMADI
Üst üste 5’inci resmi maçını kazanamadı Avrupa’ya veda eden, kupada finali riske atan Galatasaray, ligde tekrar ikinci sıraya oturmanın avuntusuyla yetindi.
30 Mart 2014, 06:57

 

Üst üste 5’inci resmi maçını kazanamadı Avrupa’ya veda eden, kupada finali riske atan Galatasaray, ligde tekrar ikinci sıraya oturmanın avuntusuyla yetindi. Ancak o da averajla!

Ga­la­ta­sa­ra­y’­da iş­ler yo­lun­da git­mi­yor. Kon­yas­por ile dep­las­man­da be­ra­be­re ka­lan Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar, zir­ve yo­lun­da ağır bir dar­be da­ha ye­miş ol­du. Lig­de­ki son ga­li­bi­ye­ti­ni Ak­hi­sar Be­le­di­yes­por kar­şı­sın­da alan As­lan, ge­ride ka­lan üç haf­ta­da 7 pu­an kay­bet­ti

BAKARSINIZ FENER'E 4 GOL ATARIZ

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, gol yollarında sıkıntı çektiklerini belirtti. “Forvetlerimizin girdikleri pozisyonları mutlaka atmaları gerekiyor” dedi. Futbolda her şeyin mümkün olduğunu söyleyerek, “Bakarsınız çıkarız Fenerbahçe’ye 4 gol atarız” iddiasında bulundu.

Son dö­nem­de yap­tı­ğı gün­de­me otu­ran açık­la­ma­la­rıy­la dik­kat çe­ken Ga­la­ta­sa­ray Tek­nik Di­rek­tö­rü Ro­ber­to Man­ci­ni, bu tür de­meç­le­ri­ne bir ye­ni­si­ni ek­le­di. Dep­las­man­da Tor­ku Kon­yas­por’la gol­süz be­ra­be­re ka­la­rak 2 pu­an bı­rak­tık­la­rı kar­şı­laş­ma­nın ar­dın­dan ko­nu­şan İtal­yan tek­nik adam, “Dep­las­man­lar­da çok cid­di bir gol ata­ma­ma so­ru­nu­muz var. Son 5-6 dep­las­man ma­çın­da gol at­tı­ğı­mı­zı ha­tır­la­mı­yo­rum. Bu sı­kın­tı ocak ayın­dan be­ri sü­rü­yor. For­vet­le­ri­mi­zin gir­dik­le­ri po­zis­yon­la­rı mut­la­ka at­ma­la­rı ge­re­ki­yor” de­di. Man­ci­ni, lig­de haf­ta­ya ya­pa­cak­la­rı Fe­ner­bah­çe der­bi­si­nin ha­tır­la­tıl­ma­sı üze­ri­ne, “Fut­bol­da her şey müm­kün. Ba­kar­sı­nız çı­ka­rız Fe­ner­bah­çe’ye 4 gol ata­rız” ifa­de­si­ni kul­lan­dı.

“Ap­tal so­ru­lar sor­ma­yın”

İtal­yan tek­nik adam dü­zen­le­di­ği ba­sın top­lan­tı­sın­da ga­ze­te­ci­le­re çı­kış­tı. Man­ci­ni, kad­ro­da sü­rek­li de­ği­şik­lik yap­ma­sı­nın ne­de­ni­nin so­rul­ma­sı üze­ri­ne “Ya­ban­cı ku­ra­lı var. 6 ya­ban­cı ol­du­ğu za­man Ebo­ue’yi oy­na­ta­mı­yo­ruz. Ye­ri­miz ol­du­ğu za­man Ebo­ue’yi oy­na­ta­bi­li­yo­ruz. Eğer bir so­ru so­ru­yor­sa­nız, eli­niz­de bir ve­ri ol­ma­sı la­zım” de­di. İtal­yan ça­lış­tı­rı­cı, Ha­kan Bal­ta’nın sto­per­de oy­na­ma­sıy­la il­gi­li bir so­ru üze­ri­ne ise, “Son 2-3 ay­dır Ha­kan Bal­ta sto­per­de oy­nu­yor. Bir so­ru so­ru­yor­sak, ar­ka­sın­da du­ra­lım, eli­miz­de ve­ri­ler ol­sun. Bo­şu­na so­ru sor­ma­yın. Ge­rek­siz so­ru­lar sor­ma­yın; dü­şü­nüp, akıl­lı so­ru­lar so­run. Ched­jo­u kaç maç oy­na­dı? Ge­rek­siz so­ru­lar so­ru­yor­su­nuz, ap­tal so­ru­lar sor­ma­yın” şeklinde ko­nuş­tu.

Şaş’tan kes­kin eleş­ti­ri­ler

Öte yandan Fa­tih Te­rim dö­ne­mi­nin yar­dım­cı an­tre­nö­rü Ha­san Şaş, Man­ci­ni ve baş­kan Ünal Ay­sal’ı eleş­tir­di. Ya­yın­cı ku­ru­luş­ta ko­nu­şan Şaş, “Man­ci­ni sü­rek­li Tür­ki­ye Li­gi’nin ka­li­te ek­sik­li­ğin­den bah­se­di­yor. Bu­nu du­yan fut­bol­cu ha­liy­le olum­suz et­ki­le­nir. Ay­rı­ca ta­kım için önem­li olan Ali Dü­rüst ve Ab­dür­ra­him Al­bay­rak isim­le­ri yö­ne­tim­den ay­rıl­dı” de­di. Dev­re ara­sın­da ya­pı­lan 9 trans­fe­rin de Tel­les dı­şın­da ba­şa­rı­sız­lık­la so­nuç­lan­dı­ğı­nı ifa­de et­ti.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR