Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE YEMEK DAVETİ
GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE YEMEK DAVETİ
Potada tarih yazan Sarayın Sultanları için bu akşam saat 20.00’de Galatasaray Adası’nda özel bir gece düzenleyecek olan Galatasaray, CEO Lutfi Arıboğan aracılığıyla sarı-lacivertli basketbolcular ve idarecileri yemeğe çağırdı
15 Nisan 2014, 09:26

 

Potada tarih yazan Sarayın Sultanları için bu akşam saat 20.00’de Galatasaray Adası’nda özel bir gece düzenleyecek olan Galatasaray, CEO Lutfi Arıboğan aracılığıyla sarı-lacivertli basketbolcular ve idarecileri yemeğe çağırdı

Lutfi Arıboğan, Fenerbahçe CEO’su Hasan Hakkı Yılmaz’ı arayarak, finale kalarak Türkiye ’ye büyük onur yaşatan ezeli rakiplerini de bu özel geceye davet etti. Sarı-kırmızılılar, bu daveti ile son dönemde ilişkilerin gerildiği Fenerbahçe ile buzları eritmek adına da önemli bir adım attı.

KIZLARIN PRİMİ İKİYE KATLANDI

Şampiyon kızlara büyük sürprizin ise Başkan Ünal Aysal’dan geldiği öğrenildi. Kısıtlı kadrosu ve rakiplerine nazaran daha az olan bütçesiyle Avrupa’nın zirvesine adını yazan sarı kırmızılılarda şampiyonluk primi final günü Başkan’ın emriyle ikiye katlandı...

Oyuncuların imzaladığı kontratta Euroleague şampiyonluk primi 600 bin lira olarak belirlenmişti. Ancak, şampiyonluk primi Ünal Aysal’ın final öncesi yöneticileri aramasıyla bir anda 1 milyon 200 bin liraya çıkarıldı. yaklaşık 6 milyon liraya kurulan takımın şampiyonluk primi de tek maçla takım bütçesinin 5’te birine yükseltilmiş oldu.

 
 
 



Sarı-kırmızılılar ayrıca, kadın basketbolunun 1 numaralı kupasını aldığı için de devlet tarafından 500 altın ile ödüllendirilecek.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nı, Rusya’da yalnız bırakmayan üç yönetici Necati Demirkol, Aka Gündüz Özdemir ve Lutfi Arıboğan Ekaterinburg’a şampiyonluk pastasını yaptırarak gitti. Fenerbahçe karşısında galibiyete uzanıp şampiyonluğun geleceğine inanan yöneticilerin dönüş uçağında kesilmesi adına dev bir Galatasaray pastası yaptırdığı ortaya çıktı. Ve o pasta galibiyet sonrası takım uçağında kesildi...

UMUT BULUT BABA OLDU

Galatasaray'ın golcüsü Umut Bulut’un bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Baba olma mutluluğunu yaşayan Umut ve eşini tebrik eder, Bulut ailesine birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dileriz.

FEDAKARLIK YAPTI, 2019'A KADAR UZATTI

Gelecek sezon hazırlıklarına erken başlayan Galatasaray, Burak Yılmaz ile anlaşma sağladı. Golcü futbolcunun 2 yıl kalan sözleşmesine 3 yıl eklenerek 5 yıla çıkarılacak. Böylece 28 yaşındaki Burak Yılmaz 2019 yılına kadar sarı kırmızılı formayı giyecek. Sözleşmesi sonunda 33 yaşına gelecek olan Burak Yılmaz’ın öncelikli hedefi futbolu sarı kırmızılı forma altında bırakmak. Milli golcü bu yüzden 3 yıl daha uzatılan kontratında indirime gitmeyi bile kabul etti. Garanti parası azalacak olan Burak Yılmaz 5 yıl daha Galatasaray’da.

AVRUPA ŞAMPİYONUNU İZLEMEK 1 LİRA

Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonluğuna finalde Fenerbahçe’yi yenerek ulaşan Galatasaray Odeabank’ın ligdeki play off yarı final serisinde Adana BOTAŞ ile yapacağı ilk maçın biletleri 1 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. Perşembe günü Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak ilk maçta basketbolseverler şampiyonu 1 liraya izleyebilecek.
F.Bahçelileri kızdıran pankart!

Galatasaraylı basketbolcuları karşılayan taraftarların takım otobüsüne astığı pankartlar dikkat çekti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın hedef alındığı bir pankartta “Akıllı ol Aziz” yazarken bu durum sarı lacivertlilerin tepkisine neden oldu.

MELO CEVABI SELAMLA VERDİ

Galatasaraylı Felipe Melo, sosyal medya aracılığıyla taraftara mesaj yolladı. Sambacı taraftarın kendisi için açtığı pankart ve tezahürata “Galatasaray’ın askerleriyiz” diyerek cevap verdi. TFF’ye düzenlenen yürüyüşte futbolcu için “Felipe Melo’nun askerleriyiz” pankartı açılmıştı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR