Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE OYNAMADAN ŞAMPİYON
FENERBAHÇE OYNAMADAN ŞAMPİYON
Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker ile yapması gereken Beko Basketbol Ligi Play-Off final serisi 7. maçına çıkmadı ve karşılaşma tatil edildi. Maç sonu açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ; "Biz kumpasçı değiliz, biz paralelci değiliz,dedi..
20 Haziran 2014, 10:16

 

Sarı kırmızılı takım, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'nun aldığı karar doğrultusunda maça çıkmazken, Fenerbahçe Ülkerli oyuncular ve hakemler Recep Ankaralı, Emin Moğulkoç ve Rüştü Nuran salondaki yerlerini aldı. Saat 21.00'den itibaren konuk takım Galatasaray Liv Hospital'ın sahaya çıkmasını beklemek adına kurallar gereği 15 dakikalık bekleme süresi uygulandı.

Bu süre içerisinde Fenerbahçe Ülker'in ilk beşinde yer alan Ömer Onan, Bogdanovic, Preldzic, Kleiza ve Zoric de sahada hazır bekledi. 15 dakika sonunda rakip takım sahada yer almadığı için hakemler maçı tatil ederek
soyunma odasına gitti. Fenerbahçe Ülkerli oyuncular ise saha ortasında kısa süreli bir sevinç yaşarken, taraftarlar da tezahüratlarda bulundu.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun önümüzdeki günlerde Galatasaray Liv Hospital'ı hükmen mağlup, Fenerbahçe Ülker'i de final serisini 4-3 kazanmış sayarak 2014-2015 sezonu şampiyonu ilan etmesi bekleniyor.

Bu arada genç oyuncu Berk İbrahim Uğurlu, şampiyonluk hatırası için potanın filesini kesti.

İşte dakika dakika yaşananlar;


21:25... "ESKİDEN ESKİ BAŞBAKANLAR ESKİ BAKANLAR VARDI ŞİMDİ YENİ BAŞBAKAN VAR"
Mahmut Uslu salondaki kısa konuşması sonrasında basın mensuplarının yanına geldi ve onların sorularını yanıtlamaya başladı. Uslu şunları söyledi;

  
"Buruk bir kutlama yapıyoruz. Basketbolcular maalesef oynamadan ama alınlarının teriyle bir şampiyonluk kutluyorlar. Galatasaray camiası ile ilgili bir yorum yapmak istemiyorum. Ama basın açıklamasında yöneticileri için yönetemeyenler dedim. Yüz yılın en büyük utancıdır onların adına. Onların problemi 17 Haziran değildir, 17 Aralıktır. O dönemler geçti artık. Eskiden eski bakanlar eski başbakanlar vardı. Artık yeni bir başbakan yeni bir dönem var. Bunları anlayamıyorlar. Türk sporuna balta atıyorlar. Bunlar kumpasçı, paralelci.

Kız maçında bıçak ya da kurşun mu yememiz gerekirdi? Küfür yedik, yumruk yedik. Bu seride 22 tane yanlış düdük çalındı ama biz sustuk. Ne oldu 2-0 öne geçtik. Gittik orada her şeyi yaptılar.

Benim pantlonumu indirdiğimi iddia eden adama karşı bile bir yazı yazmadınız. Biz spordan geldik. Türkiye'de çok şeyler değişti. Bana yumruk atıldığı zaman eski yöneticileri aradı. Sonra biz onları locada ağırladık. Yine oraya gittik otobüsümüz taşlandı. Geleceksiniz oynayacaksınız. Yenemeyeceğiniz için bu olayı yapıyorsunuz.

Aziz Yıldırım dedi ki bu kişi milli takım olduğu müddetçe o zihniyeti yaşatmayız dedi. Ergin Ataman bana dönüp sırıtarak bir şeyler söylüyor. Şu anda söylüyorum. Ona dava açtım. Ergin Ataman zihniyeti ile mücadele edeceğiz. Ama düzelirse o zaman tavrımız değişir. TBF ile ilgili yorumumu neden soruyorsunuz? Ben yumruk yedim o salonda. TBF her şeye karışacak. Şu anda bir tane yönetici yok TBF'den."


21.20 ..."BİZ KUMPASÇI, PARARLELCİ DEĞİLİZ"
Mahmut Uslu konuşmasında kupanın prosedür gereği bu akşam verilmeyeceğini söyledi. Mahmut Uslu şöyle devam etti;

"Biz kumpasçı değiliz, biz paralelci değiliz. O yüzden onları yenerek kupayı almak istedik. Ama gelmediler. Size Aziz Yıldırım'ın sevgi ve saygılarını iletiyorum."  

21:15... SÜRE DOLDU
15 dakikalık bekleme süresi doldu. Hakem üçlüsü soyunma odasına gitti.

Hakemlerin soyunma odasına gitmesi sonrasında kaptan Ömer Onan salonun ortasına gelerek bir konuşma yapmaya başladı. 

Onan tüm taraftarlara bütün sezon boyunca kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti.

Kaptan Ömer Onan'ın konuşması sonrasında mikrafonu Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu aldı.

21:12 ...OYUNCULAR TEZAHÜRATA EŞLİK EDİYOR
15 dakikalık geri sayımda son 3 dakikaya girildiğinde tribünde bulunan taraftarlar 'şampiyon' tezahüratı yapmaya başladılar. Bu tezahürata Fenerbahçe Ülkerli oyuncular da salonun ortasında toplanarak eşlik ettiler. 

21:03 ...KUPA İÇİN YOĞUN TEMAS
Fenerbahçeli yöneticiler kupanın bu akşam verilmesi için yoğun temas içerisindeler . TBF yetkilileri ile görüşüyorlar. Kupanın verilmesi için ikna etme çalışmaları sürüyor.  

Başkan Aziz Yıldırım ise henüz salona gelmedi. Diğer yöneticiler halen TBF yetkilileri ile görüşüyor.

 

 

FENERBAHÇE KUPAYI ALACAK MI?

 

 


21:00 ...15 DAKİKALIK GERİ SAYIM BAŞLADI
Şu anda salonda skorbord üzerinde 15 dakikalık geri sayım başladı. Gerim sayım sonunda Galatasaray LH salona gelmezse maç hükmen galibiyet olarak yazılacak.

Parkeye çıkan sarı lacivertli oyuncular ise ısınma çalışmalarına devam ediyor.

Tribünlerden ise "Korkak Galatasaray", "Maça çıksana Ataman maça çıksana" tezahüratları yapılıyor.




20:00 ...FENERBAHÇE ÜLKER SALONA GELDİ
Sarı lacivertli takım saat 20:00 sularında Arena'ya geldi.

Salonda hakem üçlüsü Recep Ankaralı, Emin Moğolkoç ve Rüştü Nuran da yerlerini aldılar.

Ayrıca Fenerbahçe Ülker yetkilileri Basketbol Federasyonu yetkilisine takım oyuncularının lisanslarını teslim ettiği için salon içerisindeki skorborda sarı lacivertli takımın kadrosu yerleştirildi. Galatasaray Liv Hospital takımı salonda olmadığı ve dolayısıyla yetkililerin de lisansları teslim etmediği için skorborddaki Galatasaray kısmı boş duruyor.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR