Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DIEGO FENERBAHÇE'Yİ SEVDİ
DIEGO FENERBAHÇE'Yİ SEVDİ
Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası dün sağlık kontrolünden geçti, basın toplantısında da iddialı sözler sarfetti. Daha önce iki kez Sarı-Lacivertliler'le temasa geçtiğini belirten Diego Ribas, şunları söyledi.
11 Temmuz 2014, 09:16

 

“3.’sünde başarabildik. Önceki görüşmelerde takımlarımdan dolayı anlaşamamıştık. Fenerbahçe beni her zaman çok istemişti, sonunda da elde etti. Şu an çok mutluyum. İki taraf adına da çok yararlı olacağına inanıyorum”

“Atletico Madrid’den geldim. Orada şampiyonluk yaşadım, Şampiyonlar Ligi’nde iyi sonuçlar aldık. Her zaman hedefim önceki sezondan daha iyi oynamak ve kendimi gösterebilmektir. Lig başlayınca da bunu göreceğiz”

Günün adamı Diego Ribas... Geçtiğimiz sezonun tamamlanmasının hemen ardından Fenerbahçe’nin anlaştığı Brezilyalı futbolcu, önceki gece olduğu gibi dün de ilginin odağındaki isimdi. İstanbul’a ayak basmasının ardından binlerce taraftarın ve basın ordusunun karşıladığı Brezilyalı futbolcu, dün sağlık kontrolünden geçti. LİV Hospital’de gerçekleştirilen kontroller öncesi açıklamalarda bulunan Sambacı, iddialı sözler sarfetti. Konuşmasına Türkçe,

“Merhaba” diyerek başlayan 10 numara, “Fenerbahçe ile daha önce de iki kez transfer için temas kurduk. 3.’sünde sonuca ulaştık ve başarabildik. Önceki görüşmelerde tamamen kendi takımlarından dolayı anlaşamadık. Fenerbahçe beni her zaman çok istemişti, sonunda bu başarıyı elde etti. Şu anda çok mutluyum. İki taraf adına da çok güzel ve yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

‘Onlar beni mutlu etti’

Taraftarların desteğinin kendisini ayrıca mutlu ettiğini ifade eden yıldız futbolcu, “Onlara çok teşekkür ediyorum. Gerek internetten gerek medyadan bana yolladıkları mesajlar gerçekten beni motive ediyor. Bu konuda hiç kuşkum yok. Beni karşılamaları ayrıca mutlu etti. Bu motivasyonun beni ileri seviyeye götüreceğine inanıyorum” diye konuştu. Diego Ribas kendi performansı ve Türkiye Ligi’yle ilgili sorulan bir soruya da şu yanıtı verdi:

İşte hedefi...

“Daha mı iyi olacağım ya da daha mı kötü; şimdiden bir şey söylemek zor. Türkiye futbolu hakkında bir şeyler konuşabilmem de mümkün değil. Ancak ben Atletico Madrid’den geldim. Orada şampiyonluk yaşadım, Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi sonuçlar aldık. Her zamanki hedefim önceki sezondan daha iyi oynamak ve kendimi gösterebilmektir. Lig başlayınca da bunu göreceğiz.”

Yanal’dan ‘Hoşgeldin’ telefonu

Diego Ribas, Türkiye’ye adım atmasının ardından Fenerbahçeli yetkililerle tanışmaya başlarken, dün Brezilyalı yıldıza yeni hocasından telefon geldi. Sarı-Lacivertliler’in teknik direktörü Ersun Yanal, telefon açtığı öğrencisine, “Hoşgeldin” derken, yeni sezon çalışmalarının başlayacağı 14 Temmuz’da görüşeceklerini belirtti.

Sosyal medya onunla yıkıldı!

Son Şampiyon Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Diego Ribas, sosyal medyayı salladı. Brezilyalı’nın İstanbul’a gelişinin ardından Sarı-Lacivertli kulübün resmi hesaplarından paylaştığı fotoğraflar, günün en çok konuşulan ve beğenilen kareleri arasında yer aldı. Özellikle Diego’nun indikten hemen sonra Fenerbahçe atkısıyla çektirdiği fotoğraf, en çok paylaşılandı.

Formalar çıkıyor

Alex de Souza’nın gitmesinin ardından sandığa kaldırılan 10 numaralı forma Diego Ribas’la satışa çıkmaya hazırlanıyor. Brezilyalı futbolcunun imza atmasının ardından Fenerium mağazalarında satışa sunulacak olan formalardan önemli bir gelir bekleniyor. Yıllık forma satışı ortalaması 400 bin olan Fenerbahçe, yalnızca Diego ile en az 5 milyon TL hedefliyor.

Kocaman’a niyet Yanal’a kısmet!

Fenerbahçe’nin Aykut Kocaman döneminde istediği oyuncular Ersun Yanal’a kısmet oluyor. Sarı-Lacivertliler’in, geçtiğimiz sezon öncesi Kocaman’ın raporu doğrultusunda transfer ettiği Kadlec ve Emenike, Yanal’ın yönetiminde çalışmıştı. Fenerbahçe’nin Kocaman döneminden bu yana ısrarla istediği isimlerden olan Diego Ribas da, Yanal’ın kadrosunda yer bulacak.

Kontrollere Galatasaray rötarı!

Galatasaray’ın genç oyuncularıyla aynı hastanede sağlık kontrolünden geçen Diego Ribas, efor testi öncesi bir süre bekledi. Sarı-Kırmızılı futbolcuların işlemlerinin tamamlanmasının ardından Brezilyalı, efor testine girdi.

Değeri tam 16.8 milyon Euro

Diego Ribas için Fenerbahçe’nin kasasından 3 yılda maç başları hariç tam 16.8 milyon Euro çıkacak. Bonservisi elinde olan 29 yaşındaki oyuncuya 5 milyon Euro imza parası verilirken, yıllık da 3.6 milyon Euro, maç başı ise 25 bin Euro ödenecek.

İmza günü belirsiz

Şükrü Saracoğlu’nda Diego Ribas ve sözleşmesini yenileyen Caner Erkin için yapılacak imza töreninin tarihi henüz netleşmedi. Kulüp yetkilileri konuyla ilgili net bir açıklama yapamazken, taraftarlara açık gerçekleştirilecek organizasyonun yarın ya da 14 Temmuz Pazartesi olması bekleniyor.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR