Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'A YENİ STOPER
GALATASARAY'A YENİ STOPER
19 yaşındaki Brezilyalı stoperin menaceri Vergette, Galatasaray'ın oyuncusu için transfer teklifinde bulunduğunu, ancak Botafogo'nun bunu geri çevirdiğini belirtti ve kulüplerin anlaşmasını beklediklerini söyledi.
5 Ağustos 2014, 16:44

 

Galatasaray uzun süredir aradığı stoperi Brezilya’da bulmuş, ülkesinde Thiago Silva’nın veliahtı olarak gösterilen Doria’yı gündemine almıştı.

Botafogo forması giyen 19 yaşındaki oyuncu birçok Avrupa devinin radarına girince de, fiyatı giderek yükselmiş ve son olarak 10 milyon Euro’ya kadar ulaşmıştı. Ancak Sarı-Kırmızılı ekip, 1.87’lik stoperden vazgeçmiş değil. Konuyla ilgili olarak en net gelişme de yine Brezilya cephesinden geldi. Doria’nın menaceri Jolden Vergette, Cim Bom’un ilgisini doğrularken, “Galatasaray Ocak ayında bir teklif yapmıştı ve o zaman bu teklif kulüp tarafından geri çevrilmişti. Şu anda da bir ilgi söz konusu ve kesin kararı Botafogo kulübü verecek” ifadesini kullandı.

Yeni paket çok çeşitli

Sarı-Kırmızılı yönetim de, Brezilya kulübünü ikna edebilmek için harıl harıl kaynak arıyor. Ancak bu oyuncuya ayrılan bütçenin maksimum 7.5 milyon Euro olduğu, yeni teklif paketine çeşitli bonuslar ya da satın alma opsiyonlu kiralama formülü gibi çeşitli ekler yapılacağı öğrenildi. Bir sonraki satıştan Botafogo’ya pay vermek de bu seçeneklerden bir tanesi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR