Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE CAMİASINI SARSAN SÖZLER
FENERBAHÇE CAMİASINI SARSAN SÖZLER
Ersun Yanal’a ait olduğu iddia edilen ses kaydı Fenerbahçe gündemine bomba gibi düştü. Ses kaydında Yanal'ın "Buraya F.Bahçe ile gelmedim, F.Bahçe ile gitmek istemiyorum. Ne zaman idmana çıkarsanız çıkın, umurumda değil" dediği iddia ediliyor.
12 Ağustos 2014, 09:49

 

Dün sosyal medyada yayılan ve Ersun Yanal’a ait olduğu iddia edilen kayıt, sarı lacivertli takımın 3 gün önce istifa eden teknik direktörünün ağır ifadeleriyle dolu.

"UMURUMDA BİLE DEĞİL"

Yanal, kendisine ait olduğu ileri sürülen konuşmasında oyunculara çok sert bir ses tonuyla, “Ben buraya Fenerbahçe ile gelmedim. Fenerbahçe ile de gitmek istemiyorum. Hiç umrumda değil. İstediğiniz zaman idmana çıkın. Umurumda değil” diyor.

Yanal'ın ses kaydında sarf ettiği sözler şöyle;

"Benden istediğiniz bir şey varsa, ben de her şeyi bir kenara bıraktım zaten. Ben bu akşam da gitmeye hazırım. Benim için problem değil. Ben buraya Fenerbahçe ile gelmedim. Fenerbahçe ile de gitmek istemiyorum. Benim hiç umurumda değil. Çok da s...... de değil affedersiniz. Ne zaman istiyorsanız o zaman gidin antrenmana, artık hiçbir şey umurumda değil anladınız mı."

Ses kaydı internet ortamında paylaşanlar, bu ifadeleri kullanan Yanal’ın görevden ayrılmasından daha doğal bir şey olamayacağı görüşünü işledi.

Peki, Yanal’ın olduğu ileri sürülen kayıt ne zaman, hangi ortamda yapıldı ve daha önemlisi kimler bu konuşmayı kaydetti, ardından da yaydı?

İDDİALAR HAVADA UÇUŞUYOR

Hürriyet, bu konuda yaptğı araştırmada ilgi çekici bilgilere ulaştı.

1-Konuşma 1 Şubat 2014’te oynanan ve 2-1 kaybedilen deplasmandaki Eskişehirspor maçı sonrası yapıldı.

2-Yanal’ın futbolcularıyla toplantısı, maçın bitiminde Eskişehir Atatürk Stadı’nın soyunma odasında gerçekleşti.

3-Bu konuşmalardan başkan Aziz Yıldırım’ın anında haberi oldu. Başkan, kullandığı ifadelere çok sinirlendiği Yanal’ı göndermeye karar verdi.

4-Araya giren Genel Sekreter Mahmut Uslu lig yarışının aldığı kritik durum nedeniyle Aziz Yıldırım’ı ikna etti.

5-Kaydı, Ersun Yanal’ın istifası sonrası sosyal medyaya kimin sızdırdığı yolunda değişik iddialar var. Kimi futbolcuları, kimi kulüp personelini suçluyor.

HESAP KAPATILDI

Yanal ile ilgili ses kaydını Twitter’da, ilk olarak ‘Gerçekler ortaya’ isimli bir hesap yayınladı. Bu ses kaydını 24 saat önce internete koyan hesap, uzun süre bu kaydı duyurmaya çalışmış. Olay, dün öğleden sonra medyada yer aldıktan sonra gelen tepkiler üzerine hesabın kapatılması dikkat çekti.

SIZDIRANLAR ARANIYOR

Kaydın ortaya çıkmasından sonra durumu değerlendiren Fenerbahçe Yönetimi, kimin sesleri kaydedip, sızdırdığını bulmak için araştırma yapmaya başladı. Yönetime yakın kaynaklar, sorumluların en kısa sürede bulunup gerekli işlemin yapılacağını dile getiiriyor.

(DHA


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR