Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EFSANE BAŞKANI KAYBETTİK
EFSANE BAŞKANI KAYBETTİK
Hayatının tamamını siyah-beyaz olarak yaşayan, gönlünde ve aklında sadece Beşiktaş olan, Beşiktaş'ın birleştirici unsuru olan, Onursal Başkan Süleyman Seba'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz
13 Ağustos 2014, 20:57

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

image

Süleyman Seba için Cuma günü Vodafone Arena Stadı'nda tören düzenlenecek. Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında da efsane başkanın naaşı Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba (88) hayatını kaybetti. 5 Nisan 1926 doğumlu olan Süleyman Seba, uzun süredir sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi görüyordu.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Sebanın uzun süre tedavi gördüğü Amerikan Hastanesi ölümüyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada "4 Mart 2014 tarihinden bu yana kronik hastalığı nedeniyle hastanemizde takip ve tedavi edilmekte olan Sayın Süleyman Seba saat 20:37'de hayatını kaybetmiştir" ifadelerine yer verildi.

CENAZE TÖRENİ CUMA GÜNÜ

Süleyman Seba için Cuma günü Vodafone Arena Stadı'nda tören düzenlenecek. Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrasında da efsane başkanın naaşı Feriköy Mezarlığı'na defnedilecek.

BEŞİKTAŞ CAMİASI HASTANEYE AKIN ETTİ

Süleyman Seba'nın vefat haberini alan Beşiktaşlılar, efsane başkanın hayatını kaybettiği Amerikan Hastanesi'ne akın etti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, eski başkan Serdar Bilgili, eski asbaşkanlardan Murat Aksu, Beşiktaşlı Futbolcular Derneği eski başkanı Haluk Özgerçek, Kabataşlılar Derneği Başkanı Anıl Cansızoğlu, eski kalecilerden Mete Bozkurt, eski yöneticilerden İsmail Ünal, Metin Keçeli, Nükhet Kalkavan, Beşiktaşlı sporcular, genel kurul üyeleri ve çok sayıda taraftar, Amerikan Hastanesi'ne geldi.image

CUMHURBAŞKANI Abdullah Gül

"Süleyman Seba; beyefendi duruşu, yapıcı ve müspet yaklaşımı, etik değerlere verdiği önem, insana ve rakiplerine duyduğu saygı, onlarla kurduğu sıcak ilişkilerle tüm spor camiasında sembol olmuş, taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanmış örnek bir kişilikti. Bütün hayatını Beşiktaş’a ve Türk sporuna adayan Süleyman Seba, sadece kendi kulübüne hizmet etmemiş, Türk sporuna da çok değerli katkılarda bulunmuştur. Eylemleri ve söylemleriyle sporun bir dostuk ve kardeşlik olduğunu ortaya koyan Süleyman Seba, her zaman saygıyla hatırlanacaktır. Kendisine Allah’tan rahmet diliyor, Beşiktaş Kulübü’ne ve tüm spor camiasına taziyelerimi iletiyorum."

BAŞBAKAN RECEP Tayyip Erdoğan

''Beşiktaş Jimnastik Kulübü Eski Başkanlarından Süleyman Seba’nın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Efsane Başkan Süleyman Seba, sadece Beşiktaşlıların değil tüm Türkiye’nin sevgisini ve saygısını kazanmış, Türk futboluna çok değerli hizmetlerde bulunmuş önemli bir spor adamıdır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Onursal Başkanı Süleyman Seba’ya Allah’tan rahmet diliyor, Beşiktaş ailesine, spor camiamıza ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum.''

GALATASARAY KULÜBÜ BAŞKANI ÜNAL AYSAL

Galatasaray Camiası olarak, Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’yı kaybetmenin büyük hüznünü yaşıyoruz. Kendisi, Türk sporuna yaptığı hizmetler ve sportmen duruşuyla ilelebet hatırlanacaktır. Başta Beşiktaş camiası olmak üzere yakınları ve Türkiye’de farklı renklerle spora gönül vermiş milyonlara başsağlığı diliyorum.

GALATASARAY KULÜBÜ'NÜN AÇIKLAMASI

Türk sporunun ve Beşiktaş’ın unutulmaz başkanlarından, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın yaşamını yitirdiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemiz, sportmenlik ve centilmenlik dendiğinde akla gelen ilk isimlerden birini, çok değerli bir spor adamını kaybetmiştir. Süleyman Seba ismi, centilmen duruşu ve Türk sporuna yaptığı katkılar ile sonsuzluğa kazınacak, her daim hatırlanacaktır. Süleyman Seba’ya Allah’tan rahmet, başta Beşiktaş Kulübü olmak üzere tüm Türk spor camiası ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

FENERBAHÇE KULÜBÜ BAŞKANI AZİZ YILDIRIM

Değerli büyüğüm, kıymetli ağabeyim, Türk Sporu’nun temel taşı, Beşiktaş Kulübü’nün Onursal Başkanı, Süleyman Seba ağabeyimin vefatını derin ve onarılmaz bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Bu siyah beyaz tarifi imkansız üzüntümüz ve kederimiz ile seni uğurlarken, özlemimizin her gün biraz daha artacağını bilerek, başta kederli ailen olmak üzere Beşiktaş camiası ve Türk Sporu’nun yeri dolmaz acılarını en kalbi duygularımla paylaşırım.

FENERBAHÇE KULÜBÜ'NÜN AÇIKLAMASI

"Beşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı ve Türk sporunun büyüğü Sayın Süleyman Seba'nın vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Türk futboluna kazandırdığı değerlerle daima hatırlanacak ve hiçbir zaman unutulmayacak Sayın Süleyman Seba'ya Allah'tan rahmet, ailesine, Beşiktaş Spor Kulübü'ne, Türk spor camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR