Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY ACINACAK HALDE
GALATASARAY ACINACAK HALDE
Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta Balıkesirspor Galatasaray maçı ile devam etti. Maça fırtına gibi başlayan Balıkesirspor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan ekip oldu.
20 Eylül 2014, 22:25

 

Spor Toto Süper Lig'de 3. hafta Balıkesirspor Galatasaray maçı ile devam etti. Maça fırtına gibi başlayan Balıkesirspor sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan ekip oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasından Galatasaray, Balıkesirspor deplasmanına konuk oldu. Ligde en son bundan tam 38 yıl önce karşılaşan iki ekip bir kez daha mücadeleye tutuştu. 

Sarı kırmızılı takım, kiralık olarak Balıkesirspor'a gönderdiği Sercan Yıldırım'ın 22. dakikada attığı golle 1-0 geriye düşerken 44. dakikada Gökhan Ünal'ın attığı golle fark ikiye çıktı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, ikinci yarıda yaptığı değişiklerle skora denge getirmeyi planlarken, ikinci yarıda Galatasaray'ın artan baskısı sonuç vermedi ve Balıkesirspor karşılaşmayı 2-0 kazandı.

Alınan bu sonucun ardından Balıkesirspor puanını 3'e çıkartırken Galatasaray 4 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadelelerinde Galatasaray evinde Sivasspor'u konuk edecek. Balıkesirspor ise deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Bu skor sonrasında Galatasaray 4 puanda kalırken ligin yeni ekibi Balıkesirspor ise ilk puanlarını alarak puanını 3'e yükseltti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galatasaray Teknik Direktörü Claudio Cesare Prandelli basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Bir gazetecinin, "Burak Yılmaz'ın Galatasaray'da 3. sezonu. Hem Burak hem takım hiç bu kadar pozisyona girmekte zorlanmıyordu. Bu durumu nasıl çözeceksiniz sorusunu, "Bu tek bir oyuncunun sorunu değil. Biz büyük bir takımız ama diğer takım gibi istekli olmamız lazım. Bunları düzeltmemiz gerekiyor. Çok yavaş başladık, yavaş devam ettik, az tehlike yarattık. Tam bir takım olmamız lazım. Bunu düzelteceğiz ve düzelecek" şeklinde cevapladı.

Prandelli, "Galatasaray ile Balıkesirspor'un arasında hem bütçe hem de kadro kalitesi olarak büyük fark var. Karşılaşma öncesinde Galatasaray favoriydi. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusu üzerine, "Kağıt üzerinde birçok takım favoridir. Her zaman agresif ve istekli olan takımlar kazanır. Bu akşam bunu gördük" dedi.

Prandelli, "Galatasaray her zaman hücum futbolu oynayan ve saldıran bir takım olmuştur. Bundan sonraki haftalarda taktiksel olarak değişikliğe gitmeyi düşünüyor musunuz sorusunu ise "Bizim sıkıntımız yavaş oynamak ve yavaş hareket etmek. Bu oyunla 5 forvet eklesek bile gol atamazdık. Her zaman topu üstümüze doğru oynuyoruz. Benim bunu değiştirmem gerekiyor" diye yanıtladı.

Prandelli, yönetim kurulunun aldığı olağanüstü genel kurul kararının futbolcuları etkileyip etkilemediğinin sorulması üzerine de "Bir takımın bunları düşünerek sahaya girdiğini sanmıyorum. Bizim her zaman konsantre ve istekli olmamız gerekiyor. Biz bunun için para alıyoruz. Dışarıda olan olaylar bizi etkilemiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR