Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE ÇARPILDI
FENERBAHÇE ÇARPILDI
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelede Theofanis Gekas fırtınası esti. Yunan golcünün her iki yarıda attığı gollerle Akhisar Belediyespor sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 devirdi.
29 Eylül 2014, 06:49
 
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. hafta maçında Akhisar Belediyespor, Fenerbahçe'yi Theofanis Gekas'ın golleriyle 2-0 yendi.
 
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 4. hafta maçında Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelede Theofanis Gekas fırtınası esti. Yunan golcünün her iki yarıda attığı gollerle Akhisar Belediyespor sahasında Fenerbahçe'yi 2-0 devirdi.
 
 
 

Webo sonunda formayı kaptı
Fenerbahçe’de geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor maçında önce Emre ile sonra da taraftarla karşı karşıya gelen Emmanuel Emenike, Akhisar’a karşı kesik yedi. Nijeryalı yıldızın yerine uzun zamandır formda görünen Pierre Webo sonunda formayı kaptı.  Maç öncesinde İsmail Kartal’a bu değişikliğin sebebi sorulurken, Kartal konuyla ilgili, "Emenike-Webo değişikliği taktiksel. Bu maç öyle karar verdik. Emenike değerli bir oyuncumuz. Zamanı gelince şans bulacak" ifadelerini kullandı. Maçtan önce yapılan son antrenmanda sakatlanarak Akhisar kafilesine dahil edilmeyen Emre Bölezoğlu’nun yerine İsmail Kartal, Alper Potuk’a görev verdi. Bu sezon ilk kez bir maçta 11’de başlayan Alper’in yanı sıra cezasının bitmesinin ardından sakatlık yaşayan Volkan’ın yerine yine Mert forma giydi.    

            

Bu sefer boya yok!
spor toto süper lig Süleyman Seba Sezonu’nun 4. haftasında Akhisar Belediye ile Fenerbahçe Manisa’da karşı karşıya gelirken, Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda kötü zemin yine dikkat çekti. Patates tarlasını andıran zeminde bu sefer tek değişiklik ise boyanmamış olmasıydı.   

         

Tribünler gene boş!
Süper Lig’de haftaya lider giren Akhisar Belediyespor ’un evinde Fenerbahçe’yi konuk ettiği müsabakada tribünler bu yıl neredeyse her maçta olduğu gibi gene boş kaldı. Maçı çok az sayıda Akhisarlı ve Fenerbahçeli takip etti. Maç öncesinde Akhisarlı taraftarlar, “Yönetim uyuma taraftara sahip çık” diye bağırırken Fenerbahçeliler de Akhisarlı taraftarları alkışlayarak destekledi.

           

Hakemlere alkış!
Türkiye’de neredeyse her statta hakemler sahaya çıktığında taraftarlar tarafından ıslıklanır. Fakat Akhisar’da bu durumun tam tersi yaşandı. Maçı yöneten hakem beşlisi sahaya çıktığında Akhisar taraftarları hakemleri alkışladı.

      

Gökhan’a hem destek hem protesto
Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantepspor maçında takımına galibiyeti getiren penaltı pozisyonunun kahramanı Gökhan Gönül oldukça tartışılmıştı. Fenerbahçe sahaya çıktığında sarı-lacivertli futbolcular sahaya çıktığında Gökhan’ı ilk olarak tribüne çağırırken bu sırada Akhisarlı taraftarlar milli oyuncuyu ıslıklayarak protesto etti.

            

Kaptanlık Gökhan’a kaldı
Fenerbahçe’de Akhisar’a karşı birinci kaptan Emre’nin ve ikinci kaptan Volkan’ın sakatlığının yanı sıra Selçuk’un da yedek kulübesinde olmasının ardından kaptanlık pazubandı Gökhan’a takıldı.

Yöneticiler locaya
Fenerbahçeli yöneticiler Manisa 19 Mayıs Stadyumu'na geldiklerinde bir sürpriz ile karşılaştılar. Sarı lacivertli kulübün yöneticilerinin maçı protokol tribününde değil kocada izleyebileceği belirtildi.  Bunun üzerine locaya yönlenen sarı lacivertliler ellerinde TFF tarafından verilen Passolig kartları ile birlikte loca kapısından giriş yaptılar.

 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR