Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARDA TURAN JUVENTUS'A YETTİ
ARDA TURAN JUVENTUS'A YETTİ
Şampiyonlar ligi'nde Atletico Madrid ile İtalyan temsilcisi Juventus karşılaştı. Atletico Madrid, milli futbolcumuz Arda Turan'ın golüyle kritik bir galibiyet alırken, Juventus bu sezon kalesinde ilk kez gol gördü.
1 Ekim 2014, 22:51

 

Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçta Atletico Madrid konuk ettiği Juventus'a 74. dakikada temsilcimiz Arda Turan'ın golüyle 1-0 öne geçti.

Şampiyonlar ligi'nde Atletico Madrid ile İtalyan temsilcisi Juventus karşılaştı. Atletico Madrid, milli futbolcumuz Arda Turan'ın golüyle kritik bir galibiyet alırken, Juventus bu sezon kalesinde ilk kez gol gördü. Geçen sezon Galatasaray'a yenilerek Şampiyonlar Ligi'nden elenen Juventus, bu kez de bir Türk'ün golüyle yine mağlubiyeti tattı.  

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda İspanyol ekibi Atletico Madrid ile İtalyan temsilcisi Juventus karşı karşıya geldi. Vicente Calderon'nda oynanan maçta kazanan 1-0'lık skorla Atletico Madrid oldu.

İlk yarısı golsüz eşitlikle biten zorlu mücadelenin ikinci yarısında Atletico Madrid, milli futbolcumuz Arda Turan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Maçın 74. dakikasında sahneye çıkan Arda, Gianluigi Buffon'un koruğu kaleye golünü atarak takımını kritik maçta öne geçirmeyi başardı. Arda'nın golünü korumayı başaran Atletico Madrid, maçta kazanan taraf oldu. Ayrıca Juventus bu sezon ilk kez kalesinde gol gördü.

Bu galibiyetin ardından Atletico Madrid puanını 3 yaparken, Juventus da 3 puanda kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde bir sonraki hafta programında Atletico Madrid, İsveç ekibi Malmö'yü ağırlayacak. Juventus ise Yunanistan temsilicis Olympiakos'u ağırlayacak.

SÜRPRİZLERLE DOLU GECE

Şampiyonlar Ligi'nde bu gece oynanan mücadelelerde ilginç sonuçlara imza atıldı. Bunlardan en ilginci ise Malmo'nun, Olympiakos'u kendi evinde 2-0 mağlup etti. Öte yandan Real Madrid, Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i 2-1'lik skorla zorlanarak yendi. Gecenin bir diğer sürprizinde ise Liverpool Basel'e deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Maçlar ve sonuçlar şöyle;

A Grubu:
Malmö-Olympiakos: 2-0
Atletico Madrid-Juventus: 1-0

B Grubu:
Basel-Liverpool: 1-0
Ludogorets-Real Madrid: 1-2

C Grubu:
Zenit-Monaco: 0-0
Bayer Leverkusen-Benfica: 3-1

D Grubu:
Arsenal-Galatasaray: 4-1
Anderlecht-Borussia Dortmund: 0-3


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR