Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEŞİKTAŞ SEVİNEMEDİ
BEŞİKTAŞ SEVİNEMEDİ
BEŞİKTAŞ UEFA Avrupa Ligi C Grubundaki ikinci maçında İngiltere'de Tottenham karşısında bu sezonun en güzel futbolunu sergiledi. Fakat galibiyet gelmedi.
2 Ekim 2014, 22:34

 

 

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci maçında deplasmanda karşılaştığı İngiliz ekibi Tottenham ile son dakikada bulduğu golle 1-1 berabere kaldı.

Özellikle maçın ikinci yarısında siyah beyazlıların kaçırdıkları goller saç baş yoldurdu. 90 dakika boyunca, Tottenham karşısında adeta gol kaçırma rekoru kıran Beşiktaş, 89'da Demba Ba'nın penaltısıyla 1 puanı kurtardı...

BEŞİKTAŞ UEFA Avrupa Ligi C Grubundaki ikinci maçında İngiltere'de Tottenham karşısında bu sezonun en güzel futbolunu sergiledi. Kane'nin golünü önleyemedi ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı. İkinci yarıda kartal baskılı oynadı. 88'nci dakikada kazanılan penaltıyı Demba Ba filelere yolladı: 1-1


90 dakika boyunca sahanın her tarafına hakim olan Beşiktaş gerek kontratak gerekse performansı ile ayakta alkışlandı. İlk yarıda adeta tek kale futbol sergileyen siyah beyazlılarda organize pozisyonlarda Demba Ba ve Olcay Şahan kaçırdıkları goller ile taraftarları öfkelendirdiler. 63'ncü dakikada Olcay'ın vole ile vurduğu top tribünlerin nefeslerini kesti.75'nci dakikada Demba Ba'nın boş pozisyonda vurduğu şutu kaleci kornere çeldi.
Atiba ilk yarıda 3 kez topla buluştu. 3'ncüsü 43b dakikaydı. Takım adına ne yaptı gören Allah için söylesin. Göbekte Veli tek kaldı Allahtan Sosa yardımına geldi. Bu maçta Gökhan Töre'nin kalitesi yadsınamaz ancak pas verip de alamadığı oyunculara bir bakılmalı. Olcay Şahan'ın çalışkanlığı mükemmel ancak girdiğin pozisyonları gol yapacaksın İlk yarıda 3 yüzde yüz gol pozisyonun var. Hiç birini atamadın Ancak Demba Ba'da güçsüzlükten yer çekimine yenik düşen Atiba gibi formsuz ya zamana ihtiyacı var yada oynatılmamalı.

Haftalardır hatalı goller ile gündemde kalan Tolga dinlendirilip yerine Cenk Gönen hazırlanmalı ve Tolga'yı moral olarak gelecek maçlara hazırlamalı. Beşiktaş UEFA Kupasında Tottenham önündeki futbolu ile gelecek için ümit verdi. 

Alınan bu sonucun ardından hem Beşiktaş hem de Tottenham 2 puana yükseldi. C Grubu üçüncü maçları kapsamında ise Beşiktaş Partizan Belgrad deplasmanına konuk olurken, Tottenham ise sahasında Asteras Tripolis'i ağırlayacak.
TOTTENHAM CEPHESİ:
- Arsenal'e kök söktüren Beşiktaş'ı çok iyi çözdüler. İlk yarıda tek atakla golü buldular. 
- En dominand oyuncu Kane ve Soldado muhteşem oynayarak Beşiktaş defansını zorladılar
- Tottenham'ın en iyi oyuncuları kalecileriydi. Lioris kurtarışlarıyla şov yaptı

BEŞİKTAŞ CEPHESİ:
- Beşiktaş sezonun en teknik ve koşan oyununu sergiledi. Veli çok çalıştı. Kerim Frai maçın kaderini değiştirdi. 
- Beşiktaş'ın en büyük silahı gücüydü. Rakip Tottenham karşısında adeta savaştı ve beraberlik golünü attı
- Kaleci Tolga golde  hatalı olmasına rağmen muhteşem kurtarışlarıyla önemli etken oldu
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR