Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZİRVE BEŞİKTAŞ'IN
ZİRVE BEŞİKTAŞ'IN
Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 57. dakikada Mustafa Pektemek kaydetti. Bu skorun ardından Beşiktaş 11 puanla liderliğe yükselirken, Balıkesirspor 3 puanda kaldı.
6 Ekim 2014, 06:17

 

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, Konuk olduğu Balıkesirspor'u 1-0 mağlup ederek milli maç arası öncesinde 11 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü 57. dakikada Mustafa Pektemek kaydetti. Bu skorun ardından Beşiktaş 11 puanla liderliğe yükselirken, Balıkesirspor 3 puanda kaldı.

Passolig'e protesto
 
Balıkesir Atatürk Stadınındaki turnikelerin bozulması ve işlemlerin durması yüzünden elinde passolig kartı olan binlerce taraftar karşılaşmaya 15 dakika kalan kuyruk oluşturdu ve bir çoğu stata giremedi. Stat gişelerindeki turnikelerin bozulması ve sistemin çökmesi yüzünden kartların okunmaması yüzlerce futbolsever karşılaşmayı protesto ederek Futbol Federasyonunu protesto ettiler. 
 
Beşiktaş yönetimi Kurban Bayramı nedeniyle takımı yalnız bıraktı
 
Beşiktaş yönetimi Balıkesir deplasmanına başkansız geldi. İkince Başkan Ahmet Nur Çebi, Yalçın Kaya Yılmaz, ile eski yöneticilerden Hüseyin Mican'ın şeref tribününde yer alması dikkat çekti. İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi karşılaşma öncesi tedirgin olduğunu belirtti.
 
Beşiktaş, Belıkesirspor taraftarları birlikte maça geldiler
 
Beşiktaş'ın ünlü sanatçılarından Neco 10 yıldır ilk kez maça geldiğini belirtti. Serdar Bilgili yönetimine kaçan şampiyonluk nedeniyle kırgın olduğunu belirten Neco "Başkan Fikret Orman takıma hava getirdi. Bilgili yönetimine takıma sahip çıkmadıkları için çok kızdım ve Beşiktaş maçlarına gitmeyi kestim. Fakat eşim ve ailem ile Erdek'te kurban bayaramı nedeniyle karar aldım ve karşılaşmaya geldim. Beşiktaş kongre üyesi olan Neco'ya Balıkesirsporlu taraftarlar forma verirken Neco'da üstündeki Beşiktaş formasını verdi. Ve her iki takımın taraftarları bir arada baç izlediler. Bu arada Balıkesir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hasan İmamoğlu Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüşerek Susurlukspor'u pilot takım olarak desteklemelerini istedi. Çebi ise "Susurlukspor taraftarları bize çok yakın. Yakın zamanda alt yapı koordinatörümüz Emrah Bayraktar ile görüşeceğiz" dedi
 
Cenk Tosun kadro dışı
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç karşılaşma öncesi sezon başında büyük umutlarla alınan Cenk Tosun'u Atınç Nukan ve Ümit Karal ve kaleci Emre ile  tribüne yolladı. Biliç, takımı bozmayacağını ve Tottenham karşısında mücadele eden ekibe şans verdiğini yönetici Mete Vardar'a ifade etti. 

U21 kapalı gişe oynadı
 
Beşiktaş U21 takımı Balıkesir U21 takımı ile Susurluk ilçesinde yaptığı karşılaşmayı kapalı gişe oynadı. Passolig kart uygulamasının olmadığı maçta Süper lig maçlarından daha çok taraftar gelmesi yöneticilerin yüzünü güldürdü. Beşiktaş Balıkesir U21 takımı ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmayı takip eden Beşiktaş Alt yapı koordinatörü Emrah Bayraktar hedeflerinin A takıma oyuncu vermek olduğunu söyledi. 
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR