Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEKNİK DIREKTOR'E IŞİD DAYAĞI
TEKNİK DIREKTOR'E IŞİD DAYAĞI
2. Lig takımı Sarıyer'in kaleci antrenörü Erdal Ergörmüş Facebook'ta 'IŞİD karşıtı' mesajlar paylaştı dayağı teknik direktör Turhan Özyazanlar yedi!
15 Ekim 2014, 11:49

 

2. Lig takımı Sarıyer'in kaleci antrenörü Erdal Ergörmüş Facebook'ta 'IŞİD karşıtı' mesajlar paylaştı dayağı teknik direktör Turhan Özyazanlar yedi!

Taraftarlar "PKK'yı destekliyor" diye tesisleri bastı, konuşmak için dışarı çıkan teknik direktörü yumruk ve tekmelerle hastanelik etti!

Kaleci antrenörü Erdal Ergörmüş'ün sosyal medya hesabından IŞİD'e tepki göstermek için paylaştığı mesajlara “PYD yanlısı” olduğu iddiasıyla tepki gösteren Sarıyer taraftarları tesislere gitti.

Kızgın taraftarlarla konuşmak için dışarı çıkan teknik direktör Turhan Özyazanlar yumruklandı, hastanelik oldu. 

Spor Toto 2. Lig ekibi Sarıyer'in Diyarbakır doğumlu kaleci antrenörü Erdal Elgörmüş, Kobani kentinde yaşanan IŞİD saldırılarına karşı Facebook üzerinden paylaşımlarda bulundu. Elgörmüş’ün mesajlarında IŞİD’le savaşan PYD’ye ilişkin olanlar da vardı. Bazı taraftarlar da bu paylaşımların “PKK yanlısı” olduğunu iddia ederek tepki gösterdi. 

Bir grup taraftar dün antrenman öncesi tesislere giderek tepkisini sürdürdü. Lacivert beyazlı takımın teknik direktörü Turhan Özyazanlar da taraftarların yanına giderek onları yatıştırmak istedi. Bir süre bu grupla konuşan Özyazanlar daha sonra bu taraftarların saldırısına uğradı. Tekme ve yumruklarla birçok yerinden yaralanan Özyazanlar, kulüp görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Turhan Özyazanlar'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. 

İNSANLAR BİRBİRİNE SAYGI DUYMALI’ 
Hastane çıkışında bir açıklama yapan Turhan Özyazanlar, “Haksız bir saldırıya uğradım. Böyle bir olayla gündeme gelmekten dolayı utanç duyuyorum. Ben bir siyaset değil, spor adamıyım. Kim hangi siyasi görüşten olursa olsun insanlar birbirine saygı duymalıdır” dedi. 

SARIYER LİGDE 9. SIRADA 
Sarıyer Futbol Takımı, Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 1 galibiyet, 7 beraberlik elde ederek topladığı 10 puanla 9. sırada yer alıyor. 

TURHAN ÖZYAZANLAR KİMDİR? 
28 Aralık 1955'te Ankara 'da doğdu. Antrenörlük kariyerinde İstanbul DSİ, İstanbul BŞB, Öz Sahrayıceditspor, Yalovaspor, Eyüpspor, Alibeyköyspor, Güngörenspor, Samsunspor, Yalovaspor ve Eyüpspor takımlarında görev yaptı.

YAŞANANLAR İSTİFA GETİRDİ

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sarıyer'de Sportif Direktör Kamil Dizar, görevinden ayrıldı.

Kamil Dizar, AA'ya yaptığı yazılı açıklamada, 1 Haziran 2014 tarihinden bu yana Sarıyer'de sportif koordinatör olarak görev yaptığını belirterek, kulübün teknik direktörü Turhan Özyazanlar'a dün yapılan saldırının kabul edilir olmadığını söyledi.

Birlikte görev yaptığı teknik direktör Turhan Özyazanlar'ın ülkenin yetiştirdiği önemli bir değer olduğunu kaydeden Dizar, şunları kaydetti:

"Kendisi 12 şampiyonluk yaşamış, TFF'de eğitim vermiş, milli değerlere sahip çıkan örnek bir aile reisidir. 5 ayda Sarıyer'e inanılmaz katkılar vermiştir. Değerli hocamıza yapılan saldırının kabul edilir bir yanı bulunmamaktadır. Bu nedenle bize inanan ve katkı veren Sarıyer'in gerçek taraftarlarının, yönetim kurulunun ve futbolcularımızın affına sığınarak bugün itibariyle Sarıyer'deki görevimden ayrılıyorum."

Dizar, Özyazanlar'a yapılan saldırıya tepki göstererek, "Umarım Turhan hocamıza yapılan bu vahşi saldırı ülkemizin yetiştirdiği değerli hocalarımıza yapılmış son saldırı olur" ifadesini kullandı.

Sarıyer Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, dün antrenman sonrası tesislerin önünde bir grup taraftarın saldırısına uğramış ve burnu kırılmıştı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR