Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞOK MAĞLUBİYET
ŞOK MAĞLUBİYET
Spor Toto Süper Lig'in namağlup takımlarından Beşiktaş müthiş bir mücadeleye sahne olan ve son 5 dakikasına 3 golün sığdığı karşılaşmada ligde bu maça kadar galibiyeti olmayan Kayseri Erciyesspor'a 3-2 mağlup oldu.
27 Ekim 2014, 23:33

 

Spor Toto Süper Lig'in namağlup takımlarından Beşiktaş müthiş bir mücadeleye sahne olan ve son 5 dakikasına 3 golün sığdığı karşılaşmada ligde bu maça kadar galibiyeti olmayan Kayseri Erciyesspor'a 3-2 mağlup oldu.

Karşılaşmanın 67. dakikasında siyah beyazlılardan Gökhan Töre kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Gökhan önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlanırken evsahibi ekipten Boye 54. dakikada düzgün bir kafa vuruşuyla Erciyesspor'u öne geçirdi. Bu gole Kerim Frei ile Beşiktaş 70. dakikada cevap verdi skoru 1-1'e getirdi. Kerim bir kez de 85. dakikada sahneye çıktı ve Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın 89. dakikasında Portekizli Edinho evsahibini 2-2 eşitliğe taşıdı. Karşılaşma bu sonuçla bitecek derken uzatma dakikalarında sahne alan Cenk Ahmet maçın skorunu belirledi.    

HAKEMLER: İlker Meral (x), Bülent Gökçü (xx), Hakan Yemişken (xx)
SAİ KAYSERİ ERCİYESSPOR : Gökhan - Cenk Ahmet, John Boye, Caner, Anıl -Murat Yıldırım, Mandjeck (Dk. 72 Sylla) ,İbricic, (Dk.85 Edinho) Barış (Dk.72 Necati)-İlhan, Zoua 
BEŞİKTAŞ: Tolga -Necip, Franco, Ersan, Motta - Veli, (Dk.64 Cenk Tosun) Atiba, Oğuzhan, (Dk.87 Sivok) Gökhan, Olcay (Dk.37  Kerim) - Demba Ba 
GOLLER: Dk. 55 John Boye, Dk. 89 Edinho, Dk. 90+2 Cenk Ahmet  (SAİ Erciyesspor) Dk. 70 ve Dk. 85 Kerim (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Dk. 40 İlhan Parlak, Dk. 75 İbricic ( SAİ Erciyesspor ) Dk. 39 Veli, Dk. 45 Gökhan Töre, Dk. 67 Tolga, Dk. 71 Oğuzhan (Beşiktaş)
KIRMIZI KART: Dk. 67 Gökhan Töre (Beşiktaş)


KARŞILAŞMADAN NOTLAR
Süper Toto Süper Lig lideri Beşiktaş'a Kayseri'de ilgi büyük oldu. Kadir Has Stadı'nda Kayserili Beşiktaşlılar başta olmak üzere İstanbul, Ankara, Nevşehir, Kırşehir, Samsun, Giresun, Aksaray, Malatya ve Niğde'den gelen siyah beyazlı taraftar, takımlarına büyük destek verdi. 1865 kişilik misafir tribününü dolduran ve yan tribünlere de oturan Beşiktaş taraftarı, siyah beyazlı oyuncuları tek tek tribünlere çağırıp, üçlü çektirdi.

Maçtan üç saat önce tribünde yerini alan Beşiktaşlı taraftar, kendilerine ayrılan tribüne "Beşiktaş Cumhuriyeti değil, Cumhuriyetin Beşiktaş'ı" pankartı astı. Bu arada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri de tam kadro Kayseri deplasmanına gelerek, Kadir Has Stadı'nın 104 no'lu locasından takımlarını izledi.

Beşiktaşlı oyuncular içinde Kayseri deplasmanında en çok ilgiyi Kayserili gurbetçi oyuncu Olcay Şahan gördü. Kayserili oyuncuyu, Kayseri'deki akrabaları gerek otelde ziyaret edip, gerekse stada gelerek destekledi. Siyah beyazlı oyuncular, kaldıkları otelin altındaki şarküteriden pastırma, sucuk ve mantı satın aldılar.

Kadir Has Stadı'nda Passolig uygulaması nedeniyle tribünlerin büyük bölümü boş kaldı. Erciyesspor Taraftar Derneği üyeleri kale arkası tribünden takımlarını davulla desteklerken, Erciyesspor bandosu da maça renk katıp, mavi beyazlı oyuncuları coşturdu.

Suat Altın İnşaat Erciyesspor'da haftalar sonra Necati Ateş ilk kez 11'de yer almadı. Sezon başından bu yana galibiyet yüzü göremeyen mavi siyahlı takımda oyuncular maça çıkmadan soyunma odasında galibiyet için birbirlerine söz verdi. Mavi siyahlılar, sahaya ellerinde LÖSEV'e destek veren, "Bir Tuğla da sen koy" yazılı pankartla çıktı.

Kadir Has Stadı, bu karşılaşmaya Spor A.Ş Genel Müdürü Ali Üstünel ve 30 kişilik ekibi tarafından oldukça titiz biçimde hazırlandı. 2014-2015 sezonunda SAİ Erciyesspor ve Kayserispor'un 9 maç oynadığı stadın zemini, teknik adam, futbolcu ve yöneticilerden tam not aldı.

 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR