Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY NİHAYET KAZANDI
GALATASARAY NİHAYET KAZANDI
Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta açılış maçında Galatasaray, evinde Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.
1 Kasım 2014, 00:49

 

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta açılış maçında Galatasaray, evinde Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti.

 

Mücadeleye iyi başlayamayan Galatasaray, uzun süre etkisiz bir oyun ortaya koydu. Kasımpaşa ise pozisyon üretse de, son paslarda etkisiz kaldı. Uzun süre kısır geçen maçta, 41. dakikada Adem Büyük sahneye çıktı ve Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla son buldu.

İkinci yarıya daha atak başlayan Galatasaray, 53. dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı.

Golden sonra da baskısını sürdüren Galatasaray, hücumda aradığını uzun süre bulamadı. Uzun süre iki takım da pozisyonlardan elleri boş dönerken, uzatma dakikalarında Umut Bulut sahneye çıktı. Umut Bulut'un 90+1'de attığı golle 2-1 öne geçen Galatasaray, maçı da bu skorla kazandı.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, 16 puana yükselerek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Kasımpaşa ise, 12 puanda kalarak 6. sıradan yükselemedi.

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Semih Kaya, Telles, Olcan Adın (Dk. 46 Umut Bulut), Hamit Altıntop (Dk. 72 Dzemaili), Selçuk İnan, Emre Çolak (Dk. 54 Sneijder), Yekta Kurtuluş,  Burak Yılmaz
Kasımpaşa: Isaksson, Orhan Şam (Dk. 71 Erhan Kartal), Donk, Barış Başdaş, Sancak Kaplan, Tunay Torun, Castro, Alpaslan Öztürk, Babel (Dk. 65 Viudez), Scarione, Adem Büyük (Dk. 84 Malki)
Goller: Dk. 41 Adem Büyük (Kasımpaşa), Dk. 53 Burak Yılmaz, Dk. 90+1 Umut Bulut (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 28 Olcan Adın, Dk. 59 Semih Kaya, Dk. 86 Burak Yılmaz  (Galatasaray), Dk. 47 Orhan Şam, Dk. 90 Viudez (Kasımpaşa)

Bu zorlu mücadelenin en kritik anı 52. dakikada yaşandı.

Orta alandan rakip ceza alanına ön bölümüne yükseltilen topta Umut'un indirdiği topu kontrol eden Burak karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi.

Kasımpaşalı oyuncular ve teknik heyet hakem Hüseyin Gökçek'e Umut'un Burak'a toğu gönderdiği anda Burak Yılmaz'ın ofsaytta olduğu yönünde dakikalarca itirazda bulundu fakat karar değişmedi.

TT Arena'da maç sonrasında olay çıktı
Galatasaray Kulübü'nden birkaç maçtır paralarını alamayan özel güvenlikçiler Kasımpaşa maçı sonrası eylem yaptı. Kulübün güvenlikçileri de onlara karşı koyunca iki grup arasında itiş kakış yaşandı. Sahaya giren eylemcilerden biri sara krizi geçirince bir an panik yaşandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR