Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VOLKAN'IN FEDAİLERİ GÖZ ALTINA ALINDI
VOLKAN'IN FEDAİLERİ GÖZ ALTINA ALINDI
Türkiye-Kazakistan maçı sonrası gazetecilere saldırıp darp eden kaleci Volkan'ın fedaileri 5'i gözaltına alındı,olayın yankıları Avrupaya yansıdı.
17 Kasım 2014, 10:38

 

TSYD İSTANBUL ŞUBESİ SALDIRIYI KINADI
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu, Türk Telekom Arena'da dün oynanan Türkiye-Kazakistan milli maçı sonrası özel güvenlik görevlilerinin gazetecilere saldırmasını kınadı.
TSYD İstanbul Şubesi'nden yapılan açıklamada, "Spor basını başta olmak üzere gazetecilere yönelik saldırgan davranışlar pazar gecesi TT Arena'da oynanan Türkiye-Kazakistan maçı sonrası tavan yapmış ve meslektaşlarımız 'sözde' güvenlik görevlilerince darp edilmiştir. Değerli üyemiz Gökhan Kılınçer başta olmak üzere çok sayıda emekçi arkadaşımıza TV kameraları önünde yapılan vahşi saldırıyı kınıyoruz" denildi.image

İlk incelemede saldırganlardan bir bölümünün gözaltına alınıp haklarında tutuklama talebi ile işlem yapılmasının bu çirkin olayın karşılıksız kalmadığının göstergesi olduğu belirtilen açıklamada, "Emekçi spor gazetecilerine yapılan bu saldırının diğer  failleri ve azmettiricilerinin bulunması için de TSYD Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, İstanbul Valiliği İl Güvenlik Kurulu, Emniyet Müdürlüğü ve TFF ile irtibat halindeyiz" ifadelerine yer verildi.image

DOĞAN: SALDIRGANLAR ORAYA NASIL GİRDİ?
Yaşanan olayların ardından TSYD Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Doğan, basın açıklaması yaptı. Doğan, meslektaşlarına saldıranların akreditasyonunun bulunmadığını dile getirdi. 
Yaşanan olayların stat güvenliği ile alakalı olmadığını kaydeden Doğan, şöyle devam etti:
"Volkan'ı Emre'yi korumaya yönelik sonradan bu stada girene insanlar. Belli ki görevlendirilmişler. Biz şunu anlarız, Emre Belözoğlu gibi Volkan Demirel gibi Türk futbolunun önde gelen isimlere Fenerbahçe Kulübü'nün bu anlamda böyle bir refleks göstermesi doğaldır. Fakat burada ayrıştırılması gereken konu şudur: 'bu olaylar kaptanlarımız arabalarına binip gittikten sonra başlamıştır. Fenerbahçe Kulübü'nde görevli olduğu iddia edilen arkadaşımızın, kameraman arkadaşımızı iterek yere düşürülmesiyle başlamıştır.' Daha sonra bazı arkadaşlar kendilerine görev addeder gibi gazeteci arkadaşlarımızın üzerine bir saldırı başlatmışlardır."


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR