Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAMZA İMZA ATTI
HAMZA İMZA ATTI
Sarı-kırmızılılarda İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.
1 Aralık 2014, 13:06

 

Sarı-kırmızılılarda İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli'nin yerine göreve getirilen Hamza Hamzaoğlu için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

Hamza Hamzaoğlu, 2014 Dünya Kupası'nda Wesley Sneijder'i hedef alan sözlerine açıklık getirirken, Fatih Terim iddiasına da yanıt verdi.

"BİRAZ İLERİ GİTMİŞ OLABİLİRİM"

Dünya Kupası'nda Sneijder hakkında kullandığı ifadelerin sorulması üzerine 44 yaşındaki çalıştırıcı, "Sneijder, Hollanda'da verdiği bir röportajda, Türkiye'deki oyuncuların 3-4 pas yapmadan topu ayağından çıkaramadığı, Hollanda'da en geç oyuncunun bile bir seferde bunu başarabildiğini söylemiş. Spiker bana bu röportajı hatırlattı. Bu düşünce tarzıyla ilgili konuştum. Anlamsız bir röportajdı. Kendi oyuncularını övmek için bir başkasını yermeye gerek yok. Kendini takımına adayan her oyuncu kıymetlidir. Sneijder de bunlardan biri. Sneijder'i hedef almadım, söz konusu düşünceye söyledim. Eksiklerimizin zaten farkındayız. Bunları çözmek için gayret sarfediyoruz. Yabancı futbolcular buraya geldikleri zaman ne için geldiklerinin farkında olmalı ve hakkını vermeli. Hala aynı düşüncelerimin arkasındayım. Sneijder ile sorunum yok. Belki biraz ileri gitmiş olabilirim, bunu da kabul ediyorum. Seneijder de o röportajı verdiğine üzülüyordur. Zaten kendisiyle biraz sonra konuşacağım. Birlikte Galatasaray'ın başarısı için çok iyi işler yapacağız" ifadelerini kullandı.  

"FATİH TERİM ÇOK MUTLU OLMUŞTUR"

Hamzaoğlu, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in 'gölge teknik direktör' olacağı iddiasını ise "Öyle bir şey yok. Biliyorsunuz Milli Takım'da görev yapıyorum. Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e ve Fatih Terim'e teşekkür ediyorum. Özellikle Fatih hocam "Ben yapacağına inanıyorum" diyerek, bana güven verdi. Direkt olarak teklif bana yapıldı. Terim bundan çok çok mutlu olmuştur. Bana çok inanan, güvenen bir hoca. İnşallah onun bana olan güvenini mahcup etmeyeceğim" şeklinde cevapladı.

"TAFFAREL GÖREVİNE DEVAM EDECEK"

Akhisar Belediyespor'daki ekibiyle çalışmaya devam edeceğini belirten sarı-kırmızılı takımın yeni hocası, Claudio Taffarel'in de 'kaleci antrenörü' olarak Galatasaray'da görev yapacağını vurgulayarak, "Taffarel'i çok seviyoruz. Ona hiçbir zaman 'Hayır' diyemeyiz. Taffarel deyince akla kaleci gelir. Dolayısıyla görevine aynen devam edecek. Metin Mert ile konuştum. 'Taffarel'le beraber çalışmaktan mutluluk duyarım, gerekirse ikinci adam olurum' dedi. Metin Mert altyapı antrenörü olarak çalışacak" dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR