Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY KIPIRDADI
GALATASARAY KIPIRDADI
Akhisar'ı 2-1'le geçen Galatasaray maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturarak yarın oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçını beklemeye başladı.
7 Aralık 2014, 13:31

 

Akhisar'ı 2-1'le geçen Galatasaray maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturarak yarın oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçını beklemeye başladı.

Galatasaray'a galibiyeti taşıyan 2 golün de altında Burak Yılmaz'ın ismi vardı. Hamzaoğlu'nun eski takımı Akhisar'ın tek sayısı ise Yunan golcüsü Gekas'tan geldi.

GALATASARAY YİNE BOŞ KOLTUKLARA OYNADI
Sezon başında 22 bin kombine satan Galatasaray’da, sarı kırmızılı taraftarlar Akhisar maçına da ilgi göstermedi. E-Bilet uygulaması ve stada ulaşımı sağlayan önemli ulaşım noktası olan Seyrantepe metrosunun halen yürürlüğe girmemesi nedeni ile G.Saray’ın Akhisar karşısında oynadığı mücadeleyi izlemeye de yaklaşık 16 bin kişi geldi.


HAMZAOĞLU 4-4-2’DEN VAZGEÇMEDİ 
Galatasaray’ın genç teknik adamı Akhisar Belediye maçında felsefesini belli etti ve Prandelli’nin savunma ağırlıklı, tek forvetli sistemini tarihe gömdü. Hamza Hamzaoğlu, Prandelli döneminde gönderilmesi yönünde rapor verilen ve Eskişehir maçını attığı nefis golle kurtaran Bruma’ya ilk 11’de görev verirken, forvette ise Burak ile Umut ikilisine yer verdi.

BU YIL TOP OYNAMAYAN SELÇUK ÇOK AGRESİF

Galatasaray takım kaptanı Selçuk İnan ile başarılı kaleci Fernando Muslera, ilk yarıda bir pozisyonun ardından sözlü olarak birbirleriyle tartıştı. 

Bir pozisyonda  Selçuk, Uruguaylı file bekçisine yakın bir bölgeden kullanılacak vuruşu kendi yapmak istedi ancak Muslera buna izin vermeyince ikilinin arası gerildi. 

Milli futbolcunun, o esnada "Burada kaptan benim" dediği iddia edildi. İki futbolcu arasındaki gerilim , Semih Kaya'nın araya girmesiyle yatıştı.
'GALATASARAY BENİM TUTTUĞUM DEĞİL TUTULDUĞUM TAKIM' 

Hamza Hamzaoğlu maç öncesinde Burak-Umut tercihi hakkında, "Burak ve Umut’u önlü arkalı oynatacağım. Burak biraz geride görev yapacak. Bugün bunu denemek istiyorum" açıklamasında bulundu. Hamzaoğlu sözlerini, "Galatasaray benim tuttuğum değil, tutulduğum takım" diyerek bitirdi.

DUYGULANDIRAN PANKART
Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden  ocağında mahsur kalan 18 işçiden Mehmet Özcan'ın 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf'ın, "Babama 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözleri, herkesi duygulandırmıştı.  Sarı kırmızılı tribünlerde minik Ömer Asaf adına özel bir pankart hazırladı. Türk Telekom Arena Stadı'nda, "Baban gelemese de Galatasaray ve biz yanındayız Ömer Asaf" ve “Ermenek’te hayatını kaybeden maden işçilerimizin mekanı cennet olsun” yazılı dev pankartlar asıldı.  



KONGREDEN MAÇA

Galatasaray Kulübü'nde dün Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleşen olağanüstü genel kurul sonrasında Yönetim Kurulu üyeleri maçta takımlarına destek verdi. Başkan Duygun Yarsuvat ve tüm yöneticiler kongre sonrasında Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan maçta tribündeki yerini aldı.

MAÇ ÖNCESİ

Galatasaray bu sezon oynadığı 11 karşılaşmadan 7 galibiyet çıkartırken 1 kez eşitliği bozamadı 3 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 13 gol gönderen sarı kırmızılılar kendi kalesindeki 14 gole ise engel olamadı. Aslan geçtiğimiz hafta deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0'la geçmişti.

 

Akhisar Belediyespor ise 11 karşılaşmadan 4 galibiyet çıkartırken 4 kez eşitliği bozamadı ve 3 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu karşılaşmalarda 13 gol bulan Ege temsilcisi kalesinde ise 13 gol gördü.   

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Bülent Yıldırım, Mehmet Cem Hanoğlu, Asım Yusuf Öz
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Semih Kaya, Telles, Selçuk İnan, Emre Çolak (Dk. 82 Yekta Kurtuluş), Bruma (Dk. 90 Hamit Altıntop), Sneijder, Umut Bulut (Dk. 68 Yasin Öztekin), Burak Yılmaz
Akhisar Belediyespor: Oğuz Dağlaroğlu, Ahmet Cebe, Uğur Demirok, Douglas, Güray Vural (Dk. 88 Taşkın Çalış), Zokora (Dk. 80 Bruno), Djoum, Mehmet Akyüz, Ntibazonkiza, Kerim Zengin (Dk. 76 Kadir Keleş), Gekas
Goller: Dk. 14 ve 75 Burak Yılmaz (Galatasaray), Dk. 86 Gekas (Akhisar Belediyespor)
Sarı kartlar: Dk. 23 Uğur Demirok, Dk. 23 Zokora, Dk. 48 Djoum, Dk. 80 Bruno, Dk. 90+3 Douglas, Taşkın Çalış (Maç sonu) (Akhisar Belediyespor), Dk. 87 Semih Kaya (Galatasaray)


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR