Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NBA'DA TÜRK GECESİ
NBA'DA TÜRK GECESİ
NBA Türk oyunculardan Hidayet Türkoğlu'nun takımı Los Angeles Clippers, Ömer Aşık'ın forma giydiği New Orleans Pelicans'ı 120-100 mağlup ederek üst üste 7. maçını kazandı.
7 Aralık 2014, 13:44

 

NBA Türk oyunculardan Hidayet Türkoğlu'nun takımı Los Angeles Clippers, Ömer Aşık'ın forma giydiği New Orleans Pelicans'ı 120-100 mağlup ederek üst üste 7. maçını kazandı.

Batı Konferansı takımlarının mücadelesinde, Hidayet Türkoğlu'nun forma giydiği Los Angeles Clippers ile Ömer Aşık'ın takımı New Orleans Pelicans karşılaştı. Ev sahibi Clippers, ilk çeyreği 16 sayı farkla (34-18) önde bitirdi ancak Pelicans'ın 36-20 üstünlük kurduğu 2. periyot sonrası takımlar, soyunma odasına 54-54 eşitlikle gitti.

Üçüncü periyotta bir kez daha sahneye çıkan Clippers'ın ilk 5 oyuncuları, yedeklerin 2. çeyrek performansını telafi etti. İkinci yarıda daha etkili olan ve 12 dakikada Pelicans potasına 39 sayı gönderen Clippers, sahadan da 120-100 galip ayrıldı.

Peş peşe 7. galibiyetini elde eden Clippers'ta Blake Griffin 30 sayı, 7 ribaunt ve 5 asistle karşılaşmanın en skoreri oldu. All-Star oyun kurucu Chris Paul 18 sayı, 16 asist, 6 ribaunt, J.J. Redick 21 sayı ve oyuna kenardan giren Jamal Crawford 20 sayıyla Griffin'e eşlik etti. Hidayet Türkoğlu ise 6 dakika süre aldığı maçı 3 sayıyla tamamladı.

Pelicans'ın All-Star forveti Anthony Davis, 26 sayıyla takımını ayakta tutmaya çalıştı. Oyuna sonradan dahil olan Ryan Anderson'ın 16 sayısı ve Ömer Aşık'ın 10 sayı, 10 ribauntla "double double" yapması da Pelicans'ın son 6 maçında 5. kez kaybetmesini engelleyemedi.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR