Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY KIMILDADI
GALATASARAY KIMILDADI
Galatasaray sezonun en farklı galibiyetini deplasmanda Konyaspor karşısında 5-0'la alırken, rakiplerine de adeta gözdağı verdi.
13 Aralık 2014, 23:51

 

Galatasaray sezonun en farklı galibiyetini deplasmanda Konyaspor karşısında 5-0'la alırken, rakiplerine de adeta gözdağı verdi.

Sarı kırmızılıları farklı galibiyete taşıyan goller de ise Umut, Emre, Burak (2) ve Hamit'in imzaları vardı. Galatasaray bu galibiyetle puanını 28'e çıkartırken maç fazlasıyla da liderliğe yükseldi.

HAMİT SKORU 5-0'A TAŞIDI
4. golün hemen ardından, 62. dakikada Galatasaray skoru 5-0'a getirdi. Topla ceza yayı üzerinde buluşan Sneijder harika bir plase vuruşu yaptı; direkten dönen topu Hamit filelerle buluşturdu.



ASİST SABRİ GOL BURAK

Galatasaray gollerine 2. yarıda da devam ediyor. 58. dakikada Sabri sağ kanattan çizgiye indi ve ortasını penaltı noktasına kesti. Burak uçarak yaptığı kafa vuruşuyla skoru 4-0'a taşıdı.



BÜYÜK HATAYI BURAK AFFETMEDİ

Konyaspor defansı ceza yayının üzerinde hazırlık pasları yaparken Selim büyük bir hata yaptı ve topu Burak'a kaptırdı. Golcü oyuncu kaleciyle karşı karşıya kaldı ve temiz bir plase vuruşla farkı 3'e çıkardı. 

EMRE'DEN HARİKA GOL
Sol kanattan yüklenen Galatasaray'da Selçuk pasını ceza yayı üzerindeki Emre'ye çıkardı. Emre gelişine harika bir vuruş yaptı ve farkı 2'ye çıkarttı.

UMUT GOLÜNÜ ATTI
Galatasaray 16. dakikada Umut Bulut ile öne geçiyor. Sağ kanattan Emre'nin kullandığı kornerde Chedjou'nun kafa vuruşunu defans çizgiden çıkardı. Dönen topu Umut tamamladı ve Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. 



MAÇ ÖNCESİ

Süper Lig'de oynadığı 12 maçta 8 galibiyet alan sarı kırmızılılar 1 maçta eşitliği bozamazken 3 maçtan mağlup ayrıldı. Bu karşılaşmalarda 15 gol bulan Galatasaray kendi kalesinde de aynı sayıda gol gördü.

Galatasaray deplasmanda oynadığı 6 maçta ise 4 galibiyet alırken 2 maçtan mağlup ayrıldı. Deplasmanlarda 7 gol bulan 'Aslan', kendi kalesindeki 8 gole ise engel olamadı.Konyaspor ise Süper Lig'in 'dengeli' takımlarından biri. 4 maçta galip gelen, 4 maçta eşitliği bozamayan yeşil beyazlılar 4 maçtan da mağlup ayrıldı. Bu maçlarda 12 gol bulan Konyaspor kendi kalesindeki  10 gole ise engel olamadı.

 

Konyaspor evindeki karşılaşmalarda ise istikrarlı bir görüntü çiziyor. 6 maçta 4 galibiyet bulan Konyaspor, 2 maçta da berabere kaldı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR