Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EMENİKE GİDİYOR
EMENİKE GİDİYOR
Fenerbahçe’nin Nijeryalı yıldızına iki Moskova ekibi Lokomotiv ve Dinamo talip oldu. Antalya’da kamp yapacak olan bu ekiplerden biri transferi bitirebilir.
12 Ocak 2015, 05:12

 

Fenerbahçe’nin Nijeryalı yıldızına iki Moskova ekibi Lokomotiv ve Dinamo talip oldu. Antalya’da kamp yapacak olan bu ekiplerden biri transferi bitirebilir.

Forvet N’doy önerisiyle Kanarya’nın kapısını çalacak Lokomotiv bir adım önde.

Fenerbahçe ile Emmanuel Emenike arasındaki bağlar Antalya’da kopabilir. İki Rus kulübü Dinamo Moskova ve Lokomotiv Moskova, Nijeryalı yıldıza menajeri vasıtasıyla talip oldu.

TAKAS ELEŞTİRİLERİ ÖNLEYEBİLİR

Gelen bilgilere göre Lokomotiv, sezon sonu sözleşmesi bitecek Senegalli golcüsü Dame N'doy'u takas önerecek. Böylece Fenerbahçe'nin “4’üncü yıldız mücadelesi verilirken, yönetim bir forvetini verdi” şeklinde ortaya çıkabilecek eleştiriler konusundaki endişesini de ortadan kaldıracak. Ayrıca Fenerbahçe’nin forvet arayışında olması da Lokomotiv’i daha avantajlı kılıyor. Nitekim N’doy'un Emenike'den son vuruş ve hava hakimiyeti konusunda önde olduğu belirtiliyor. Dinamo ise 10 milyon euro civarı bir teklifle Fenerbahçe’yle masaya oturmaya hazırlanıyor.

İKNA ETMELERİ GEREKİYOR

Emenike’nin çekincesi ise daha önce Rusya’da Spartak forması giyerken maruz kaldığı ırkçı saldırılar. Ancak Lokomotiv ve Dinamo, ülkede ırkçılıkla mücadele kapsamında devreye giren önemli yasaları örnek vererek, Nijeryalı oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. Lokomotiv bugün Dinamo 14 Ocak’ta Antalya'ya kampa geliyor. Emenike'nin Antalya'da Ruslar’ın kaldığı otellere geçme ihtimali yüksek.

Özgür SANCAR-


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR